Το όνειρο του μικρού Κωνσταντίνου, να παρακολουθήσει από κοντά την προπόνηση του Παναθηναϊκού, έγινε σήμερα πραγματικότητα. Μέσω του «Make a wish», η επιθυμία του έγινε πράξη, καθώς βρέθηκε μαζί με την οικογένεια του στο «Γ. Καλαφάτης» και είδε από κοντά τους παίκτες της αγαπημένης του ομάδας.
Εκεί, είχε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με παίκτες και τεχνικό τιμ των πράσινων, ενώ αμέσως μετά πήρε δώρο μία φανέλα υπογεγραμμένη από όλους τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.
Αν κι έχανε από το 13΄ από αυτογκόλ, η Νότιγχαμ Φόρεστ επικράτησε στο Λονδίνο της Γουέστ Χαμ με 2-1, χάρη στα τέρματα των Νικολάς Ντομίνγκες (55’) και Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ (89’) και πήρε μεγάλη νίκη.
Οι Σκωτσέζοι φίλαθλοι θα έχουν φέτος έναν παραπάνω λόγο να σηκώσουν το ποτήρι ψηλά – και να το κάνουν χωρίς να σκέφτονται το ξυπνητήρι της επόμενης μέρας.