Στο… ναό του ποδοσφαίρου, το περίφημο Γουέμπλεϊ, θέλει ο Σαχίντ Καν να εδρεύει η Φούλαμ και σύμφωνα με τα ξένα ΜΜΕ είναι διατεθειμένος να καταβάλει μυθικό πόσο για την αγορά του.
Οι «Financial Times» αναφέρουν πως ο Πακιστανός επιχειρηματίας θα χρειαστεί να δαπανήσει περισσότερα από 670 εκατ. ευρώ (600 εκατ. λίρες) για να πείσει την αγγλική ομοσπονδία, ενώ άλλα δημοσιεύματα κάνουν λόγο ακόμη και για 1 δισ. ευρώ!
Ο 68χρονος Σαχίντ Καν, δεν είναι ένα τυχαίο πρόσωπο. Είναι το μεγαλύτερο… πορτοφόλι από τη χώρα του, ενώ συγκαταλέγεται μέσα στους 70 πιο πλούσιους επιχειρηματίες αμερικανικής υπηκοότητας.
Το 2013 για να αποκτήσει τη Φούλαμ είχε δαπανήσει περίπου 200 εκατ. ευρώ.
Χρήζει διευκρίνισης ότι αν η 10μελής ομοσπονδία της Αγγλίας συμφωνήσει στην πώληση του ιστορικού γηπέδου, η Εθνική ομάδα της χώρας θα συνεχίσει να αγωνίζεται εκεί, ενώ θα διεξάγεται κανονικά και ο τελικός του κυπέλλου Αγγλίας.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε πως η Αστυνομία απαγόρευσε τη μετακίνηση των οπαδών της ΑΕΛ Novibet, ενόψει του αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής της Super League.
Ο Ολυμπιακός μετά την 100άρα στη Φενέρμπαχτσε έχει μπει στο παιχνίδι της κορυφής στη regular season - Τι χρειάζεται και πώς μπορεί να ξεπεράσει τους Τούρκους - Όλα τα δεδομένα.
Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μπροστά σε μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις του στο βόλεϊ γυναικών, στη ρεβάνς του μεγάλου τελικού για το CEV Challenge Cup κόντρα στη Βαλεφόλια.