Τυροκροκέτες με δύο υλικά
Λαχταριστές και εύκολες τυροκροκέτες, έτοιμες μέσα σε λίγα λεπτά!
Υλικά
200 γραμμάρια γραβιέρα τριμμένη, ή οποιοδήποτε άλλο τυρί της αρεσκείας σας
2 ασπράδια αυγού
Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Τοποθετήστε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο στη φωτιά για να κάψει.
Σε ένα μπολ προσθέστε τη γραβιέρα, τα ασπράδια αυγού και πλάστε μικρά μπαλάκια.
Μεταφέρετέ τα στο τηγάνι με το καυτό λάδι.
Τηγανίστε ανακατεύοντας με μία τρυπητή κουτάλα για 2-3 λεπτά μέχρι να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα.
Αφαιρέστε και μεταφέρετε σε απορροφητικό χαρτί.
- Margo’s Got Money Troubles: Η πρεμιέρα της σειράς με τις Μισέλ Φάιφερ, Ελ Φάνινγκ και Νικόλ Κίντμαν
- Πάρ’ το αλλιώς: Έξι τρόποι για να βάλεις τη σχέση από το τέλμα
- Στέγαση: Συνεχίζεται η ασφυξία – Πάνω από το ιστορικό υψηλό του 2008 οι τιμές – Οι περιοχές που «καίνε»
- Ποια είναι τα μπαζωμένα ρέματα που πλημμυρίζουν την Αθήνα
- Η κυβέρνηση απειλεί τους αγρότες με διώξεις περί «εγκληματικής οργάνωσης» και στοχοποιεί το λαϊκό κίνημα
- ΕΣΔΑ: Ο Στάρμερ καλεί την Ευρώπη να περιορίσει τα δικαιώματα των μεταναστών για να… αντιμετωπίσει την ακροδεξιά


