Ο Μαρκ Μπαρτρά δεν αγωνίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό ωστόσο ο πρώην αμυντικός της Μπαρτσελόνα ήταν στο «Γ. Καραϊσκάκης» όπου μετά το τέλος της αναμέτρησης, είχε θερμή συνάντηση με έναν παλιό του γνώριμο, τον Γιάγια Τουρέ. Οι δυο τους μπορεί να μην συνυπήρξαν στην πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα μιας και το 2010 που ο Μπαρτρά προωθήθηκε στη μεγάλη ομάδα, ο Ιβοριανός μέσος αποχώρησε από τους Καταλανούς ωστόσο γνωρίζονται καθώς βρισκόντουσαν κάτω από την ίδια… στέγη.
Έτσι ο αμυντικός της Μπέτις ανέβασε μια φωτογραφία μαζί με τον Τουρέ στο instagram και τη συνόδευε με την εξής λεζάντα: «Τι χαρά που σε ξαναβλέπω, Γιάγια! Τεράστιος παίκτης και σπουδαίος άνθρωπος. Ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα στο Villamarín!»
Qué alegría volver a verte Yaya! Grandísimo jugador y gran persona. Espero volver a coincidir contigo en el campo a la vuelta en el Villamarín! #UEL#TouréYaya#legendpic.twitter.com/DvCRyeOMEW
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
LIVE: Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Τηλεοπτικά από EΡΤ Sports 1.
Πώς διαμορφώνεται το πρόγραμμα ΑΕΚ και Παναθηναϊκού, σε Ελλάδα και Ευρώπη, μετά τις σημερινές κληρώσεις – Ποια παιχνίδια θα δώσουν μέσα στον Μάρτιο για τη Super League Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ.
Ο προπονητής της Μπέτις που αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στους «16» του Europa League, θέτοντας ως προτεραιότητα για την ομάδα του το ισπανικό πρωτάθλημα και την Ευρώπη σε δεύτερο πλάνο.