Μπουλντόζες κατεδαφίζουν αυθαίρετα κτίσματα ξενοδοχείου στην Ανάβυσσο [Εικόνες]
Το ξενοδοχείο λειτουργεί κανονικά
Με την κατεδάφιση beach bar ξενοδοχειακής μονάδας στην Ανάβυσσο «άνοιξε» σήμερα ο β’ κύκλος κατεδαφίσεων αυθαίρετων κτισμάτων στην Αττική.
Όπως είχε γίνει γνωστό από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, για το συγκεκριμένο κτίσμα εκκρεμούσε πρωτόκολλο κατεδάφισης από την 22η Ιανουαρίου 1997. Σε αυτόν το κύκλο κατεδαφίσεων εντάσσεται εγκατάσταση ψυχαγωγίας στην ευρύτερη περιοχή με πρωτόκολλο κατεδάφισης εκδοθέν την 26η Αυγούστου 1982.
Υπενθυμίζεται, ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες συγκέντρωσαν και πέρασαν από… κόσκινο πενήντα και πλέον αυθαίρετα κτίσματα σε αιγιαλό ή δασικές εκτάσεις στον άξονα Αθηνών-Σουνίου, ενώ συνεχίζονται -από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής- κατεδαφίσεις στην περιοχή του Γραμματικού. Επιπλέον, τις επόμενες ημέρες αναμένεται και η έναρξη κατεδαφίσεων αυθαιρέτων στα ρέματα της Μάνδρας.
- Ουκρανικά τα drones που έπεσαν σε Εσθονία και Λετονία
- Πότε συμφέρει το πορτοκαλί τιμολόγιο ρεύματος – Οι προϋποθέσεις (Γράφημα)
- ΗΠΑ: Αμερικανοί βετεράνοι στρατηγοί προειδοποιούν τον Τραμπ: «Εφιάλτης το Ιράν για τους στρατιώτες μας»
- Αναφορές ότι το Ιράν έλαβε το «σχέδιο 15 σημείων» των ΗΠΑ για τον τερματισμό του πολέμου – Τι περιλαμβάνει;
- Δένδιας: Οι Ένοπλες Δυνάμεις εξελίσσονται και μεταρρυθμίζονται με νέα συστήματα και νέες αντιλήψεις
- Γιατί το «τέλειο» τζιν δεν υπάρχει (ακόμα)





