Ο Ολυμπιακός πέτυχε πολύ μεγάλη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης με 2-1, παρά τις αποφάσεις του διαιτητή, Τζήλου και ο διεθνής μέσος των ερυθρόλευκων, Ανδρέας Μπουχαλάκης έκανε μετά το ματς δηλώσεις με νόημα. Δηλώσεις που αποδεικνύουν την αποφασιστικότητα των παικτών του Ολυμπιακού να ξεπεράσουν όλα τα εμπόδια στην διάρκεια της σεζόν. Ο διεθνής άσος της ομάδας του Πειραιά φρόντισε μάλιστα να στείλει κι ένα ξεχωριστό μήνημα προς πάσα κατεύθυνση.
«Βλέπουμε όλοι τι γίνεται! Και όλοι καταλαβαίνουμε. Εμείς πρέπει να παίζουμε ακόμα καλύτερα και τις προκλήσεις, κάθε είδους, να τις ξεπερνάμε με δύναμη και καλό ποδόσφαιρο. Και ο κόσμος μας, που γέμισε το γήπεδο, αλλά και όσοι είδαν από την τηλεόραση, ξέρουν, καταλαβαίνουν τι γίνεται, καταλαβαίνουν το παιχνίδι και θα μας στηρίξουν ακόμα πιο πολύ. Δεν θα μας λυγίσει και τίποτα και κανείς».
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Σε ένα ματς στο οποίο έγινε ροντέο στο τέλος, η Μίλαν έσωσε τον βαθμό με γκολ του Λεάο στο 90+2' - Θα πρέπει να λέει και «ευχαριστώ» στη Τζένοα η οποία έχασε πέναλτι με τον Στάντσιου στο 90+9'.
Οι χρήστες του TikTok θα έχουν αποκλειστική πρόσβαση σε στιγμιότυπα αγώνων και σε βίντεο από τα παρασκήνια. Ακόμη, σε συνεντεύξεις πρωταγωνιστών και σε ηχογραφήσεις από κάμερα θώρακος διαιτητή