Ο Ολυμπιακός πέτυχε πολύ μεγάλη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης με 2-1, παρά τις αποφάσεις του διαιτητή, Τζήλου και ο διεθνής μέσος των ερυθρόλευκων, Ανδρέας Μπουχαλάκης έκανε μετά το ματς δηλώσεις με νόημα. Δηλώσεις που αποδεικνύουν την αποφασιστικότητα των παικτών του Ολυμπιακού να ξεπεράσουν όλα τα εμπόδια στην διάρκεια της σεζόν. Ο διεθνής άσος της ομάδας του Πειραιά φρόντισε μάλιστα να στείλει κι ένα ξεχωριστό μήνημα προς πάσα κατεύθυνση.
«Βλέπουμε όλοι τι γίνεται! Και όλοι καταλαβαίνουμε. Εμείς πρέπει να παίζουμε ακόμα καλύτερα και τις προκλήσεις, κάθε είδους, να τις ξεπερνάμε με δύναμη και καλό ποδόσφαιρο. Και ο κόσμος μας, που γέμισε το γήπεδο, αλλά και όσοι είδαν από την τηλεόραση, ξέρουν, καταλαβαίνουν τι γίνεται, καταλαβαίνουν το παιχνίδι και θα μας στηρίξουν ακόμα πιο πολύ. Δεν θα μας λυγίσει και τίποτα και κανείς».
Ο Φαμπιάν Χιουρτσέλερ μίλησε ενόψει του Λίβερπουλ - Μπράιτον και παράλληλα αναφέρθηκε τόσο στον τραυματισμό του Στέφανου Τζίμα, όσο και στην μεγάλη επίδραση που έχει ο Μπάμπης Κωστούλας στην ομάδα του.
Την πρόσληψη του Ισπανού, Άλβαρο Ρούμπιο, στο πόστο του προπονητή της Β' ομάδα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Νίκος Τοπολιάτης ανέλαβε χρέη Deputy Head της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας.
Μια πολύ κρίσιμη για το άμεσο μέλλον της Λίβερπουλ συνάντηση, θα έχουν σύντομα Άρνε Σλοτ και Μο Σαλάχ, οι οποίοι θα μιλήσουν για όσα έγιναν το προηγούμενο διάστημα στους «ρεντς» και όσα θα γίνουν το προσεχές.