Ο Ολυμπιακός πέτυχε πολύ μεγάλη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης με 2-1, παρά τις αποφάσεις του διαιτητή, Τζήλου και ο διεθνής μέσος των ερυθρόλευκων, Ανδρέας Μπουχαλάκης έκανε μετά το ματς δηλώσεις με νόημα. Δηλώσεις που αποδεικνύουν την αποφασιστικότητα των παικτών του Ολυμπιακού να ξεπεράσουν όλα τα εμπόδια στην διάρκεια της σεζόν. Ο διεθνής άσος της ομάδας του Πειραιά φρόντισε μάλιστα να στείλει κι ένα ξεχωριστό μήνημα προς πάσα κατεύθυνση.
«Βλέπουμε όλοι τι γίνεται! Και όλοι καταλαβαίνουμε. Εμείς πρέπει να παίζουμε ακόμα καλύτερα και τις προκλήσεις, κάθε είδους, να τις ξεπερνάμε με δύναμη και καλό ποδόσφαιρο. Και ο κόσμος μας, που γέμισε το γήπεδο, αλλά και όσοι είδαν από την τηλεόραση, ξέρουν, καταλαβαίνουν τι γίνεται, καταλαβαίνουν το παιχνίδι και θα μας στηρίξουν ακόμα πιο πολύ. Δεν θα μας λυγίσει και τίποτα και κανείς».
Η Σενεγάλη αναμένεται να προσφύγει ανώτατο αθλητικό δικαστήριο (CAS) μετά την απόφαση της Αφρικάνικης Ομοσπονδίας να της αφαιρέσει τον τίτλο του Κόπα Άφρικα.
H Αφρικανική Ομοσπονδία Ποδοσφαιρου (CAF) έκανε δεκτή την έφεση του Μαρόκου για τον τελικό και την αποχώρηση της Σενεγάλης πριν το χαμένο πέναλτι του Ντιας – Ακύρωσε την Σενεγάλη και το αποτέλεσμα δίνοντας το τρόπαιο στο Μαρόκο.