Ο Γερμανός εκλέκτορας Μίκαελ Σκίμπε στη δεύτερη προσπάθεια του να οδηγήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης, καλείται να αποδείξει ότι όσοι του ασκούν κριτική για τις επιλογές του κάνουν ένα μεγάλο λάθος. Το ερώτημα είναι μπορεί;
Δεν θα έλεγα ότι είμαι και ο πλέον κατάλληλος να μιλήσει για τα θέματα που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου. Δεν παρακολουθώ από κοντά το ρεπορτάζ, δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα, όμως η αλήθεια είναι ότι ορισμένες καταστάσεις μου προκαλούν εντύπωση και ενίοτε έντονο προβληματισμό. Φαντάζομαι πως δεν κομίζω γλαύκας εις Αθήνας με αυτά που θα πω, αλλά θεωρώ ότι ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας πρέπει να εξηγήσει, το να δικαιολογήσει μου ακούγεται βαρύτερο, κάποιες από τις επιλογές του.
Η Σενεγάλη αναμένεται να προσφύγει ανώτατο αθλητικό δικαστήριο (CAS) μετά την απόφαση της Αφρικάνικης Ομοσπονδίας να της αφαιρέσει τον τίτλο του Κόπα Άφρικα.
H Αφρικανική Ομοσπονδία Ποδοσφαιρου (CAF) έκανε δεκτή την έφεση του Μαρόκου για τον τελικό και την αποχώρηση της Σενεγάλης πριν το χαμένο πέναλτι του Ντιας – Ακύρωσε την Σενεγάλη και το αποτέλεσμα δίνοντας το τρόπαιο στο Μαρόκο.