Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μπορεί να μη βρέθηκε στην καλύτερη μέρα του απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, αλλά κέρδισε το πέναλτι και το εκτέλεσε εύστοχα, χαρίζοντας τη νίκη στον ΠΑΟΚ με 1-0.
Ο Σέρβος έστειλε και το δικό του μήνυμα για τη συνέχεια. Συγκεκριμένα έγραψε στο Instagram: «Καλό ξεκίνημα, πήραμε τους 3 βαθμούς. Τώρα επικεντρωνόμαστε όλοι στην Μπενφίκα».
Πλέον, η προσοχή όλου του ΠΑΟΚ έχει στραφεί στη ρεβάνς των play-offs του Champions League κόντρα στη Μπενφίκα, η οποία θα φιλοξενηθεί στην Τούμπα την προσεχή Τετάρτη (29/8 στις 22:00).
Το δικό του μήνυμα έστειλε και ο Ομάρ Ελ Καντουρί. Ο Μαροκινός έγραψε στο Instagram: «Πρώτος αγώνας στο ελληνικό πρωτάθλημα, πρώτη νίκη! Τώρα επικεντρωνόμαστε στην Τετάρτη!»
Η ελευθερία (αίσθημα αυτονομίας) ενισχύει την ευτυχία σε όλο τον κόσμο, αλλά μια εκτεταμένη διεθνής μελέτη δείχνει ότι προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη χαρά σε πλουσιότερες χώρες,
Ο Ολλανδός ρέφερι είναι το …απωθημένο του Λανουά καθώς επί ημερών του στην ΚΕΔ έρχεται πρώτη φορά για ματς της Super League. Όμως, για τρίτη φορά θα σφυρίξει ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Τα κοντάρια μήκους 5.20 μ. και 5.25 μ., μεγαλύτερου, δηλαδή, από αυτό που αγωνιζόταν ο Καραλής στους προηγούμενους αγώνες, σημάδι ότι οι απαιτήσεις του για την τρέχουσα σεζόν είναι ακόμα μεγαλύτερες.