Χάτσερ : Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε, θα σας δω σύντομα
Ο Ουίλιαμ Χάτσερ με μήνυμά του μέσω του λογαριασμού της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο instagram δήλωσε ανυπόμονος για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη
Ο Ουίλιαμ Χάτσερ αναμένεται την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη ώστε να ενσωματωθεί στον ΠΑΟΚ ωστόσο μέσω μήνυματός του απευθύνθηκε στον κόσμο της ομάδας δηλώνοντας ανυπόμονος για την επιστροφή του.
Αναλυτικά το μήνυμα του Αμερικανού:
«Καλημέρα, είμαι ο Ουίλιαμ Χάτσερ και σας χαιρετώ από το Μίσιγκαν καθώς περνάω τις τελευταίες μου μέρες με την οικογένεια μου και ανυπομονώ να έρθω στο νέο μου σπίτι στη Θεσσαλονίκη. Δε βλέπω την ώρα να έρθω και είμαι σίγουρος ότι θα δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας τη φετινή χρονιά. Περιμένω να δω τους συμπαίκτες μου, τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και τους φίλους που έκανα στη Θεσσαλονίκη. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε, θα σας δω σύντομα».
- Πέθανε η Σύλβα Ακρίτα – Ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός
- ΟΑΣΑ: Πώς θα κινηθούν Μετρό, Ηλεκτρικός και Τραμ την εορταστική περίοδο
- Αταμάν: «Οι μάνατζέρ μας μιλάνε με τον ατζέντη του Γιουρτσεβέν – Αισιόδοξοι οι γιατροί για Λεσόρ»
- Καλλιμάρμαρο: Στα σημαντικότερα γεγονότα του παγκόσμιου αθλητισμού από την Ευρωπαϊκή Ολυμπιακή Επιτροπή η χορηγία Μαρινάκη
- Υπόθεση Επστάιν: Ο πρώην πρίγκιπας Άντριου ζητούσε από την Γκισλέιν Μάξγουελ «ακατάλληλους φίλους»
- Τουρκία: Το αίτημα του πιλότου πριν το τέλος και τα βίντεο-ντοκουμέντα – Νεκρός ο αρχηγός του λιβυκού Στρατού
