Βορίδης για Τσίπρα: Ο μεγαλύτερος πολιτικός ψεύτης της ελληνικής ιστορίας
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας υποστηρίζει πως «η τραγωδία που ζούμε αυτά τα τέσσερα χρόνια τελειώνει σύντομα»
Ως το μεγαλύτερο πολιτικό ψεύτη της ελληνικής ιστορίας χαρακτηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα ο Μάκης Βορίδης τονίζοντας πως τα λόγια και οι δεσμεύσεις του δεν έχουν καμία σημασία καθώς πλέον, όπως λέει χαρακτηριστικά, «δεν τον πιστεύει κανείς εκτός από τα έμμισθα τρολ του διαδικτύου και τους δηλητηριασμένους από ιδεολογικό μίσος αριστερούς που ονειρεύονται την ταξική αντεκδίκηση».
Σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας υποστηρίζει πως «η τραγωδία που ζούμε αυτά τα τέσσερα χρόνια τελειώνει σύντομα» και εκφράζει την εκτίμηση πως ο λαός θα ψηφίσει ώστε να μην υπάρξει ποτέ ξανά Αριστερά στη διακυβέρνηση της χώρας. Ο κ. Βορίδης καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να οδηγήσει τη χώρα άμεσα σε εκλογές.
Παράλληλα, μέσω της συνέντευξής του στο Πρακτορείο, εκφράζει τη βεβαιότητα πως η ΝΔ θα υλοποιήσει το σχέδιό της για μείωση της φορολογίας καθώς θα επιταχύνει, όπως λέει, δραστικά την ανάπτυξη, θα υποστηρίξει ουσιαστικά την ιδιωτική οικονομία και κυρίως τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, και θα προσελκύσει επενδύσεις από ελληνικά και διεθνή κεφάλαια, καθώς θα διαπραγματευτεί τη μείωση των στόχων για πρωτογενή πλεονάσματα.
- «Ακριβοί στα πίτουρα, φτηνοί στο αλεύρι»: Κακουργήματα στα μπλόκα, πλημμελήματα στις υποκλοπές
- Πιερρακάκης: Τα μεγάλα αγκάθια για την ελληνική οικονομία και τι σημαίνει η εκλογή του στο Eurogroup
- Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μπαρτσελόνα
- Κυβέρνηση «Φραπέδων»: Το πραγματικό πρόβλημα είναι το δικαίωμα σιωπής που επικαλείται η Νέα Δημοκρατία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Φοινικούντα: «Δέχομαι απειλές», λέει η ανιψιά του ιδιοκτήτη – Απολογούνται σήμερα οι δύο συλληφθέντες
- Lemmy lives: Μια επική συναυλία – πάρτι αφιερωμένη στο icon του hard rock και της αλητείας
- Απείθαρχοι; Αλαζόνες; Τεμπέληδες; Η Γενιά Z αντιμετωπίζει ένα γνώριμο κύμα κριτικής στον χώρο εργασίας
- Εκδικάζεται η αίτηση αναίρεσης της Παρασκευής Τυχεροπούλου στην εκδικητική συμπεριφορά του ΟΠΕΚΕΠΕ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442