– Στρώνουμε το τραπέζι με πρωτότυπα ορεκτικά και εξαίσια κοκκινιστά κρεατικά, ψαρικά, λαδερά και γεμιστά.
– Ναπολιτέν: η κλασική ιταλική σάλτσα βήμα βήμα και τα μυστικά της αλλά και 15 ακόμα συνταγές για σάλτσες και ντιπ με μαγειρεμένη, ωμή και λιαστή ντομάτα.
– Φτιάχνουμε γλυκά με ντομάτα: μαρμελάδες, καπκέικ, γρανίτα και γλυκό του κουταλιού.
– Προσθέτουμε στις κρύες ντοματόσουπες φρούτα εποχής και αρωματικά βότανα.
– Βάζουμε ελληνικά τυριά σε «κόκκινα» ζυμαρικά, ριζότι και πιλάφια.
– Πασπαλίζουμε με αφρό αλατιού τις ντοματοσαλάτες μας.
– Φουρνίζουμε ντοματοψωμάκια, φοκάτσια με λιαστές ντομάτες και τάρτες.
Και άλλα μυστικά και συνταγές με το πιο δημοφιλές λαχανικό.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.