Μπορεί τα επιτεύγματά του εντός παρκέ να τον καθιστούν ανάμεσα στους καλύτερους παίκτες στην Ιστορία του μπάσκετ, ωστόσο ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν σταματάει τη δράση του μόνο εντός των τεσσάρων γραμμών.
Με την απόφασή του να ανοίξει δημόσιο σχολείο στη γενέτειρά του, ο «βασιλιάς» για πολλοστή φορά απέδειξε ότι μπορεί να σκοράρει και εκτός παρκέ.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που έχει εκφράσει τον θαυμασμό του για τον 33χρονο θρύλο του NBA ουκ ολίγες φορές έγραψε στο twitter επί του θέματος:
«Ο ΛεΜπρόν πάντα ήταν πρότυπο στο παρκέ, αλλά αυτό που κάνει εκτός γηπέδου είναι απίστευτο! Σε βλέπουμε ΛεΜπρόν και τώρα είναι η σειρά μας να σε ακολουθήσουμε».
Lebron James has always been a role model on the court, but what he is doing off the court is unbelievable! We see you @KingJames and now it’s our turn to follow! pic.twitter.com/kPMPUNyyXc
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ (19:00 - MEGA News) την ισπανική Εστουδιάντες για τη φάση των «16» του Eurocup γυναικών, με στόχο να σφραγίσει την πρόκριση στην προημιτελική φάση.