
Γροθιές και απειλές δέχθηκαν καθηγητές και διοικητικοί στο ΕΜΠ – Παραίτηση κοσμήτορα
Γροθιές στο κεφάλι, ύβρεις και απειλές φέρονται να δέχθηκαν καθηγητές και διοικητικοί υπάλληλοι του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, από φοιτητή και άτομα αγνώστων στοιχείων
Γροθιές στο κεφάλι, ύβρεις και απειλές φέρονται να δέχθηκαν καθηγητές και διοικητικοί υπάλληλοι του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, από φοιτητή και άτομα αγνώστων στοιχείων.
Το περιστατικό, όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΙ, συνέβη τις προηγούμενες ημέρες και γνωστοποιήθηκε εχθές, ενώ οδήγησε τον κοσμήτορα της Σχολής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών, Παναγιώτη Ψαράκκο, να υποβάλλει την παραίτησή του.
Στην επιστολή που έστειλε προς τον Πρύτανη του Ιδρύματος, Γιάννη Γκόλια, μετά το σοβαρό επεισόδιο, επισημαίνει χαρακτηριστικά ότι δεν επιθυμεί να είναι «ο Κοσμήτορας που θα βρει κάποιον καθηγητή μαχαιρωμένο ή θα βρεθεί ο ίδιος μαχαιρωμένος κάποιο βράδυ».
- Σίξερς – Νικς 114-144: Σαρωτικοί οι Νεοϋορκέζοι, πέρασαν με… σκούπα στους τελικούς της Ανατολής
- Λυσίας: Ο μεγάλος μάστορας του λόγου (Μέρος Γ’)
- Θεσσαλονίκη: Έρευνες στον ποταμό Λουδία για τη σορό του 54χρονου που δολοφόνησαν
- Astypalaia’s Water Reserves Reach a Critical Point
- Η αγάπη του Λουίς Ενρίκε για την Μπαρτσελόνα δεν ξεχνιέται – Έμαθε ότι νίκησε στο clasico και ύψωσε τη γροθιά του (vid)
- Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – 20λεπτες καθυστερήσεις στην Αττική Οδό




