Ο Αντρέ Σιμόες ήρθε το καλοκαίρι του 2015 στην ΑΕΚ και κατά τη διάρκεια της πρώτης σεζόν ανανέωσε πρόωρα μέχρι το 2019. Η σεζόν που ξεκινά είναι η τελευταία του τρέχοντος συμβολαίου με τον Πορτογάλο αμυντικό μέσο στα 29 του και με σημαντική προσφορά στην ομάδα, που τον απέκτησε ελεύθερο από την Μορεϊρένσε με τα… κονέ του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και συμβόλαιο (μόλις) στα 100.000 ευρώ.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Με δύο διακρίσεις πέτυχε ο Στέλιος Αργυρόπουλος στο κολυμβητήριο «Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης» της Αλεξανδρούπολη στο προκριματικό τουρνουά του World Cup Υδατοσφαίρισης Ανδρών.