Η Πρέμιερ Λιγκ έχει χαρακτηριστεί ουκ ολίγες φορές ως το «κορυφαίο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου» παγκοσμίως, τόσο λόγω του επιπέδου των ποδοσφαιριστών όσο και λόγω θεάματος.
Λίγες μέρες πριν τη λήξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στους τέσσερις μονομάχους που έχουν απομείνει, από τους 92 συνολικά ποδοσφαιριστές των ημιτελικών οι 41 αγωνίζονται στην Πρέμιερ Λιγκ (44%).
Αυτό το ποσοστό αποτυπώνει ιδανικά τον τίτλο του Αγγλικού πρωταθλήματος, καθώς οι «ανταγωνιστές» βρίσκονται χιλιόμετρα μακριά.
Στη δεύτερη θέση της συγκεκριμένης λίστας βρίσκονται ισόβαθμα το Ισπανικό και το Γαλλικό πρωτάθλημα με 12 παίκτες (13%), ενώ ακολουθούν Γερμανία και Ιταλία με 7 παίκτες από τα εγχώρια πρωταθλήματα (≈7%).
Ακόμη και αν αφαιρέσουμε από τους 41 εκπροσώπους της Πρέμιερ Λιγκ ολόκληρη την αποστολή των «λιονταριών» (και οι 23 αγωνίζονται στην Αγγλία), οι 18 παίκτες (≈20%) αποτελούν πάλι τον υψηλότερο αριθμό εκπροσώπων από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα ποδοσφαίρου.
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι απλές συνήθειες, όπως το να αποφεύγουμε το φαγητό λίγες ώρες πριν τον ύπνο, αρκούν για να ενισχύσουν την καρδιακή λειτουργία.
Μετά από μία ακόμη κακή εμφάνιση, ο Άρης έμεινε στο 1-1 με την Κηφισιά στο «Βικελίδης» και συμπλήρωσε 86 ημέρες χωρίς νίκη στην έδρα του στη Super League.
Μετά από μία ακόμη κακή εμφάνιση, ο Άρης έμεινε στο 1-1 με την Κηφισιά στο «Βικελίδης» και συμπλήρωσε 86 ημέρες χωρίς νίκη στην έδρα του στη Super League.
Ο Ολυμπιακός γύρισε από το 2-0 και έκανε την ολική ανατροπή παίρνοντας το ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής της Volley League απέναντι στον Παναθηναϊκό με 3-2 σετ.