Υπέγραψε στην Γουέστ Χαμ για τρία χρόνια ο Γουίλσιρ
Έμεινε ελεύθερος από την Άρσεναλ
Ο Τζακ Γουίλσιρ άλλαξε φανέλα αλλά όχι και πόλη, αφού έμενε μεν ελεύθερος από την Άρσεναλ υπέγραψε όμως τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Γουέστ Χαμ.
Ο διεθνής μέσος έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα της Άρσεναλ το 2008 και από τότε πραγματοποίησε με τα χρώματά της 197 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.
Στο διάστημα αυτό είχε παραχωρηθεί δανεικός δύο φορές, στην Μπόλτον και στην Μπόρνμουθ. Ο 26χρονος άσος τόνισε στην ιστοσελίδα της Γουέστ Χαμ ότι από τη μικρή του ηλικία ήταν οπαδός των «σφυριών» και κουβαλά από τότε τις καλύτερες αναμνήσεις για την ομάδα.
- Γάζα: Τουλάχιστον 14 νεκροί σε 24 ώρες στη Γάζα – Ανάμεσά τους τρία παιδιά που πέθαναν από υποθερμία
- Μια ματιά στο Euphoria: Η Ζεντάγια έχει μπλεξίματα με την μαφία, ο Ελόρντι χορεύει γυμνός, η Σάφερ χαλαρώνει
- Αταμάν: Ο Παναθηναϊκός δεν είναι φαβορί για την Ευρωλίγκα – Ο Ομπράντοβιτς δεν είχε καλά αποτελέσματα»
- Βρετανία: Ο βασιλιάς Κάρολος μιλά για πρώτη φορά για τη μάχη του με τον καρκίνο
- Ο Λανουά κρίνεται και από τους ξένους διαιτητές
- Παυλόπουλος: Η Δικαστική Εξουσία απομακρύνεται επικίνδυνα από τις ρίζες της χρησιμοποιώντας την Τεχνητή Νοημοσύνη


