Χριστόφορος Γιαννακόπουλος: Τι θέλεις και μιλάς στα πρεζόνια; Αυτοί είναι τελειωμένοι
Λάτρης της τέχνης και ένας ιδιαίτερα ευαίσθητος άνθρωπος, ο διευθυντής των Φυλακών Κορυδαλλού μιλάει στο «Βήμα»
Σίγουρα απέχει πολύ από το στερεότυπο που έχουμε αρκετοί στο μυαλό μας για τη συγκεκριμένη θέση. Ο διευθυντής των Φυλακών Κορυδαλλού έχει στο γραφείο του βιβλία του Ρίτσου, του Αναγνωστάκη, του Βαλαωρίτη, του Καβάφη, του Βρεττάκου, του Σαχτούρη, του Χριστιανόπουλου, του Παλαμά, του Τσέχοφ, δίσκους του Θάνου Μικρούτσικου, και στον τοίχο πίνακες που έχουν φιλοτεχνήσει κρατούμενοι και φωτογραφίες του με πολλούς καλλιτέχνες που έχουν συμμετάσχει τα τελευταία χρόνια σε εκδηλώσεις μέσα στο Κατάστημα.
- Ιωάννινα: Βίντεο από τη στιγμή που χτυπά ο σεισμός των 5,3 Ρίχτερ στη Λεπτοκαρυά
- Πρέβεζα: Νεκρός 40χρονος στο λιμάνι της Πρέβεζας
- ΠΑΣΟΚ: «Δε χρειαζόμαστε μία ημέρα για να γιορτάζει τις γυναίκες, αλλά μια κοινωνία που τις προστατεύει κάθε μέρα»
- «Θέλω τα… μισθά μου!»
- Τα δεδομένα στη Euroleague: Πόσες νίκες θέλει για το Top 10 ο Παναθηναϊκός – «Καθαρίζει» με την τετράδα ο Ολυμπιακός (pic)
- «Ο JFK Jr. φιλούσε υπέροχα» – Η Μπρουκ Σιλντς θυμάται τη σύντομη σχέση της με το υιό Κένεντι
- Εξωδικαστικός μηχανισμός: Σε 16 χρόνια η αποπληρωμή οφειλών προς Δημόσιο [γραφήματα]
- Ιωάννινα: Δύο οδηγοί στο νοσοκομείο έπειτα από σφοδρή σύγκρουση βαν με Ι.Χ.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Εξωδικαστικός μηχανισμός: Σε 16 χρόνια η αποπληρωμή οφειλών προς Δημόσιο [γραφήματα]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/KOYREMA-XREOYS-127x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 0θ.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/raul-escobar-xP2-OoPaz6k-unsplash-315x220.jpg)





























![Εξωδικαστικός μηχανισμός: Σε 16 χρόνια η αποπληρωμή οφειλών προς Δημόσιο [γραφήματα]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/KOYREMA-XREOYS-315x220.jpg)








































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442