Ν. Κορέα: Ο πρόεδρος Μουν θα επισκεφθεί τη Ρωσία
Αυτή θα είναι η πρώτη επίσημη επίσκεψη Νοτιοκορεάτη προέδρου στη Ρωσία από το 1999
Ο πρόεδρος της Νότιας Κορέας Μουν Τζε-Ιν θα επισκεφθεί τη Ρωσία έπειτα από πρόσκληση του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν από τις 23 ως τις 25 Ιουνίου, ανακοίνωσε σήμερα η νοτιοκορεατική προεδρία.
Αυτή θα είναι η πρώτη επίσημη επίσκεψη Νοτιοκορεάτη προέδρου στη Ρωσία από το 1999. Οι δύο ηγέτες αναμένεται να συζητήσουν θέματα όπως η αποπυρηνικοποίηση της Βόρειας Κορέας και η ειρήνευση στην κορεατική χερσόνησο, πρόσθεσε ο Κυανός Οίκος στην ανακοίνωση.
«Αναμένουμε ότι η σύνοδος κορυφής με τον πρόεδρο Πούτιν θα αποτελέσει ευκαιρία για την περαιτέρω ενίσχυση της στρατηγικής επικοινωνίας και συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών, καθώς προωθείται η ειρήνευση στην κορεατική χερσόνησο», τονίζει.
- Ανδρουλάκης: Την Ελλάδα που αξίζεις δεν θα στη χαρίσουν – Θα την κερδίσουμε μαζί
- Τσαγκαράκης: Εξελίξεις στη υπόθεση – Συνελήφθη μία υπάλληλός του
- Συνεχίζεται το… δράμα στο Κόπα Άφρικα – Αρνείται το τρόπαιο ο αρχηγός του Μαρόκου: «Η Σενεγάλη μας νίκησε δίκαια»
- Μέση Ανατολή: Ζημιές 800 εκατ. δολαρίων από τις ιρανικές επιθέσεις σε βάσεις που χρησιμοποιούν οι ΗΠΑ
- Έχετε email από ΑΑΔΕ; – Τι πρέπει να κάνετε για να γλιτώσετε έξτρα φόρο
- ΚΚΕ για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού: Βαθιά ταξικός ο ρατσισμός που καλλιεργείται




