Την επιστροφή τους στην Πρέμιερ Λιγκ πανηγυρίζουν οι φίλαθλοι της Φουλαμ. Επικρατώντας με 1-0 της Άστον Βίλα στα πλέι οφ ανόδου της Τσάμπιονσιπ, οι Λονδρέζοι εξασφάλισαν την άνοδο τους στην υψηλότερη κατηγορία τους αγγλικού ποδοσφαίρου.
Σκόρερ του μοναδικού τέρματος στην αναμέτρηση του κατάμεστου Γουέμπλει ο Τομ Κέρνεϊ στο 23′.
Έτσι, οι «Κότατζερς» έβαλαν στα ταμεία τους το πλουσιοπάροχο έπαθλο της ανόδου στην Πρέμιερ Λίγκ ύψους 160 εκατομμυρίων λιρών.
Μάλιστα, στο Γούμπλει βρέθηκε και ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της Φούλαμ, Σαχίν Καν.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ (19:00 - MEGA News) την ισπανική Εστουδιάντες για τη φάση των «16» του Eurocup γυναικών, με στόχο να σφραγίσει την πρόκριση στην προημιτελική φάση.