Τρόπο να διώξει τα μηχανάκια από τα πεζοδρόμια και τους πεζόδρομους αναζήτησε η δημοτική αστυνομία της πόλης των Τρικάλων και προχώρησε σε μια ιδιαίτερα περίεργη κίνηση.
Συγκεκριμένα, οι δημοτικοί αστυνομικοί εντόπισαν τους παραβάτες, αλλά δεν τους βεβαίωσαν κλήση. Ωστόσο, τους άφησαν ένα σημείωμα, που έμοιαζε με κλήση.
Σ’ αυτό έγραφε: «Τη φορά αυτή δεν θα σου κόψουμε κλήση. Την επόμενη φορά όμως που θα παρκάρεις στον πεζόδρομο θα σου επιβληθεί το πρόστιμο. Βοήθησε και εσύ να ζήσουμε όλοι καλύτερα. Δήμος Τρικκαίων».
Το σχετικό σημείωμα ανέβασε στο Facebook και ο δήμαρχος της πόλης, Δημήτρης Παπαστεργίου, σημειώνοντας: «Αγαπάμε παπάκια, βέσπες, μηχανάκια, αλλά όχι σε πεζοδρόμια, πεζοδρόμους. Το νου σας!».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.