Θρήνος στην Πρέμιερ Λιγκ για τον θάνατο του Τζλόιντ Σάμιουελ. Ο 37χρονος πρώην άσος της Άστον Βίλα και της Μπόλτον, έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στην περιοχή Warrington της Αγγλίας, όταν συγκρούστηκε με φορτηγό.
Ο Σάμιουελ, ο οποίος είχε μόλις αφήσει τα παιδιά του στο σχολείο τους, αγωνίστηκε στην Άστον Βίλα από τον 1998 ως το 2007 όταν και πήρε μεταγραφή ως το 2011 στην Μπόλτον όπου ήταν συμπαίκτης με τον Στέλιο Γιαννακόπουλο τη σεζόν 2007-2008.
We are deeply saddened to hear of the death of our former player Jlloyd Samuel at the age of just 37 in a car accident
Our players will wear black armbands as a mark of respect tonight and our thoughts are with his friends and family at this very difficult time #AVFCpic.twitter.com/mlTeIEJm3y
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός έμειναν στο 0-0 και αμφότεροι έχασαν έδαφος, ο γηπεδούχος στη μάχη για τον τίτλο και ο φιλοξενούμενος για να διεκδικήσει ένα καλύτερο πλασάρισμα στα Play Offs.
LIVE: Ολυμπιακός – ΑΕΚ. Παρακολουθήστε live στις 21:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – ΑΕΚ για την 1η αγωνιστική των play offs 1-4 της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1.