Ξεκίνησε κάθοδος των οπαδών του ΠΑΟΚ για την Αθήνα
Το κομβόι των πούλμαν του κόσμου του ΠΑΟΚ θα κάνει δύο στάσεις, ενώ το σημείο συγκέντρωσης έξω από την Αθήνα είναι στις Αφίδνες, από όπου θα γίνει η τελική μετάβαση στο ΟΑΚΑ
Από νωρίς τα ξημερώματα έχουν αρχίσει να μαζεύονται στα διόδια των Μαλγάρων δεκάδες πούλμαν με κόσμο του ΠΑΟΚ από όλη την Βόρεια Ελλάδα, με σκοπό την κάθοδο των φίλων του Δικέφαλου στην Αθήνα για τον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
Σύμφωνα με τα μέτρα ασφαλείας, η αστυνομία στέλνει τα πούλμαν ανά 20 για να ξεκινήσουν το ταξίδι τους, ώστε να μην δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα στην Εθνική Οδό. Λίγο μετά το μεσημέρι, αναμένεται να να φτάσουν έξω από την Αθήνα.
Το κομβόι των πούλμαν του κόσμου του ΠΑΟΚ θα κάνει δύο στάσεις, ενώ το σημείο συγκέντρωσης έξω από την Αθήνα είναι στις Αφίδνες, από όπου θα γίνει η τελική μετάβαση στο ΟΑΚΑ.
Τα λεωφορεία συνοδεύονται και από περιπολικά της αστυνομίας, ενώ υπάρχει συνοδεία ασθενοφόρου και δικηγόρων.
Από τις 15:30 θα ξεκινήσει τμηματικά η τελική αναχώρηση για το ΟΑΚΑ, αφού ολοκληρωθεί ο έλεγχος ασφαλείας από την αστυνομία στους φιλάθλους στα διόδια των Αφιδνών.
Από εκεί τα λεωφορεία θα αναχωρούν σε 20άδες με συνοδεία αστυνομίας και θα φτάνουν στα πάρκινγκ του γηπέδου, ώστε οι φίλαθλοι να συνεχίσουν πεζοί για τις Θύρες του Ολυμπιακού Σταδίου.
- Η Αυστραλία θεσπίζει αυστηρότερους νόμους για τα όπλα και τη ρητορική μίσους μετά την επίθεση στο Μπόνταϊ
- Ολυμπιακός – Πανιώνιος για τον πρώτο τίτλο της σεζόν
- Νεκρός σε τροχαίο ο συνδημιουργός του Call of Duty, Βινς Ζαμπέλα – Η στιγμή που η Ferrari τυλίγεται στις φλόγες
- Ζητούσε ταυτότητες για να είναι σίγουρος ότι ήταν ανήλικες – Σοκ από τα νέα έγγραφα της υπόθεσης Έπσταϊν
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τρίτης
- Με ρυθμούς «χελώνας» η επαναφορά των μισθών



