Τιμωρία… μισής σεζόν στον Αρντά Τουράν για επίθεση σε επόπτη και διαιτητή
Με 16 αγωνιστικές, δηλαδή σχεδόν μισή σεζόν, τιμωρήθηκε ο Αρντά Τουράν για την επίθεσή του σε επόπτη
Σχεδόν το μισό της επόμενης σεζόν θα χάσει ο Αρντά Τουράν, καθώς τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού 16 αγωνιστικών για την επίθεσή του σε βοηθό διαιτητή στη διάρκεια αγώνα για το τουρκικό πρωτάθλημα. Ο μέσος της Μπασακσεχίρ είχε κληθεί σε απολογία για τη συμπεριφορά του στην αναμέτρηση με τη Σιβασπόρ.
Στον Τουράν επιβλήθηκε «καμπάνα» 10 αγωνιστικών για επίθεση σε βοηθό διαιτητή, τιμωρήθηκε με άλλες τρεις αγωνιστικές επειδή προσέβαλε τον διαιτητή μετά την αποβολή του, ενώ του επιβλήθηκε ποινή ακόμη τριών αγωνιστικών επειδή απείλησε τον διαιτητή.
Επίσης, στον πρώην παίκτη των Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα επιβλήθηκε πρόστιμο 39.000 τουρκικές λίρες (περίπου 7.723 ευρώ).
Στο μεταξύ, ο Βραζιλιάνος μέσος της Μπασακσεχίρ, Ζοσέ Μάρσιο ντα Κόστα, ο οποίος είναι γνωστός ως Μοσορό, τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού τεσσάρων αγωνιστικών και πρόστιμο 26.000 τουρκικές λίρες (περίπου 5.145 ευρώ) για επίθεση στον διαιτητή και σε έναν αντίπαλο.
- Ισοκράτης: Η παιδεία ως δύναμη του λόγου (Μέρος Γ’)
- Ο Γουόκαπ παρέδωσε… μαθήματα «floor general» με 16 ασίστ και κανένα λάθος (vids)
- Νέα εξαφάνιση στην Κρήτη – Αγωνία για 72χρονο
- Οι αγρότες θέλουν λύση στα προβλήματά τους, όχι σέλφι με τον πρωθυπουργό
- Πότε αναμένεται να καταβληθούν στους δικαιούχους οι συντάξεις Ιανουαρίου
- NBA: Βαριά ήττα για τους Μπακς από τους Νετς χωρίς τον Γιάννη (127-82) – Πέρασαν από το Φοίνιξ με τρομερό Ντόντσιτς οι Λέικερς (114-116, vids)

