Στην κορυφή της λίστας με τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές, βρίσκεται ο Λιονέλ Μέσι, σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό «France Football».
Σημειώνεται, πως στο ποσό που υπολογίζεται, λαμβάνονται υπόψη οι μισθοί, οι χορηγίες και τα επιδόματα των παικτών.
Ο Μέσι λοιπόν, έλαβε το αστρονομικό ποσό των 126 εκατ. ευρώ αφήνοντας δεύτερο τον Κριστιάνο Ρονάλντο με 94 εκατ. ευρώ.
Στην αντίστοιχη λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους προπονητές, ο Ζοσέ Μουρίνιο καταλαμβάνει την κορυφή με φετινό εισόδημα που φτάνει τα 26 εκατ. ευρώ.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Η γερμανική ομάδα πέτυχε τεράστια νίκη στο Μπερναμπέου με Ντίας και Κέιν να πετυχαίνουν τα γκολ των φιλοξενούμενων. Ο Εμπαπέ σκόραρε για τους Μαδριλένους