Τεράστιο πλήγμα για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, καθώς ο Κάιλ Χάινς είναι πολύ πιθανό να χάσει όλους τους αγώνες των πλέι οφ της Euroleague κόντρα στην Κίμκι.
Στην αποκάλυψη αυτή προέβη το μέλος του τεχνικού τιμ των «Ρώσων», Ανδρέας Πιστιόλης, ο οποίος φιλοξενήθηκε στην «ΕΡΑ Σπορ» και ανέφερε πως το σενάριο αυτό είναι κάτι περισσότερο από πιθανό.
Ο Αμερικανός ψηλός τραυματίστηκε στο ενδέκατο λεπτό της αναμέτρησης με τον Ερυθρό Αστέρα, στο πλαίσιο της 30ής και τελευταίας αγωνιστικής της διοργάνωσης.
Πιο συγκεκριμένα, έπειτα από την εξασφάλιση ενός ριμπάουντ, ένιωσε ενοχλήσεις στην δεξιά γάμπα και ζήτησε αλλαγή. Στη συνέχεια, αποχώρησε από το παρκέ υποβασταζόμενος από τους συμπαίκτες του.
Η επικείμενη απουσία του Χάινς, αποτελεί σημαντικό εμπόδιο στις φιλοδοξίες της “ρωσικής αρκούδας”, η οποία συμμετέχει σε φάιναλ φορ ανελλιπώς από τη σεζόν 2011-2012.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης (21:15) σε ένα ντέρμπι πρωτιάς στο ΣΕΦ, ενώ ο Παναθηναϊκός δίνει κρισιμότατο στην έδρα της Μπαρτσελόνα (21:30).
Ο Βινίσιους αναφέρθηκε στο θέμα του ρατσισμού στον αθλητισμό, στο μέλλον του στη Ρεάλ Μαδρίτης, τους δύο προπονητές που είχε φέτος, αλλά και στον Εμπαπέ.