Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού αποτελεί ο Όσκαρ Γκαρθία, καθώς οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους με τον Ισπανό τεχνικό. Χρέη προπονητή για το επόμενο διάστημα θα αναλάβει ο Χρήστος Κόντης.
Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ευχαριστεί τον Ισπανό τεχνικό, Όσκαρ Γκαρθία, για την προσφορά του στον Σύλλογο και του εύχεται κάθε επιτυχία στο μέλλον.
Μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου πρώτος προπονητής αναλαμβάνει ο Χρήστος Κόντης. Βοηθός προπονητή ο Αριέλ Ιμπαγάσα, γυμναστής ο Χρήστος Μουρίκης και προπονητής τερματοφυλάκων παραμένει ο Παναγιώτης Αγριογιάννης».
Η δήλωση του Γκαρθία
«Αποφάσισα, με τη σύμφωνη γνώμη του Συλλόγου, να τελειώσουμε σήμερα τη συνεργασία μας, για να δώσω περισσότερο χρόνο στον Σύλλογο να προετοιμάσει με ηρεμία την ερχόμενη σεζόν.
Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο που μου έδωσε την ευκαιρία να προπονήσω την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Και όλους τους εργαζομένους, παίκτες και φιλάθλους της ομάδας, για την αγάπη και τον σεβασμό που μου έδειξαν από την πρώτη μέρα, καθώς επίσης και το επιτελείο μου. Τους εύχομαι καλή επιτυχία στις ερχόμενες σεζόν».
Μεγάλο «διπλό» για την Ίντερ, καθώς χάρη σε γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες στο 65′ επικράτησε με σκορ 1-0 της Αταλάντα και επέστρεψε στην κορυφή της Serie A
Μπαράζ δημοσιευμάτων για τον Σέιμπεν Λι στην Τουρκία, με τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας να αναφέρουν ότι υπέγραψε ήδη στην Εφές και αποχωρεί από τον Ολυμπιακό.