Βλάβη στο πλοίο «Νήσος Χίος» με 460 επιβάτες
Στο λιμάνι του Καρλοβασίου στη Σάμο, λόγω βλάβης στον καταπέλτη,παραμένει το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Νήσος Χίος» με 460 επιβάτες, 44 ΙΧ αυτοκίνητα, 23 φορτηγά και 4 δίκυκλα.
Στο λιμάνι του Καρλοβασίου στη Σάμο, λόγω βλάβης στον καταπέλτη,παραμένει το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Νήσος Χίος» με 460 επιβάτες, 44 ΙΧ αυτοκίνητα, 23 φορτηγά και 4 δίκυκλα.
Το πλοίο που ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει στις 04:15 για Εύδηλο, Μύκονο, Σύρο, Πειραιά, παραμένει στο σημείο, μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης πιστοποιητικού αξιοπλοιας από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Καθημερινό Ημερολόγιο Σούπερ Προσφορών* στην Betsson
- Γρηγόρης Λαμπράκης: Ο άξιος βαλκανιονίκης
- Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή η 77χρονη για τον θάνατο του συζύγου της – «Δεν τον σκότωσα»
- Αρνητικό και το ΝΣΚ στη διενέργεια δημοψηφίσματος για την ανάπλαση της ΔΕΘ
- Ακατάλληλο μέχρι νεωτέρας για πόση το νερό της Λιβαδειάς λόγω των έντονων βροχοπτώσεων
- Μπορεί να προσποιηθεί κανείς ότι είναι πλούσιος;
- Μόρις: «Όλοι θέλουν να κάνουν το καλύτερό τους παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό»
- Οδηγίες για την ασφάλεια των τροφίμων εν όψει Πάσχα από την Ένωση Καταναλωτών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442