
Θεοδωράκης: Όχι σε μία Κεντροαριστερά ξαναζεσταμένη σούπα
«Οι πολίτες περιμένουν από εμάς μια σύγχρονη πρόταση, όχι μια ξαναζεσταμένη» σούπα τονίζει ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης προσθέτοντας ότι πρέπει «να αφήσουμε τα μεγάλα εθνικά θέματα έξω από τους καθημερινούς εμφυλίους».
«Οι πολίτες περιμένουν από εμάς μια σύγχρονη πρόταση, όχι μια
ξαναζεσταμένη» σούπα τονίζει ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος
Θεοδωράκης προσθέτοντας ότι πρέπει «να αφήσουμε τα μεγάλα εθνικά θέματα
έξω από τους καθημερινούς εμφυλίους».
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα τα «ΝΕΑ», ο κ. Θεοδωράκης με αφορμή τη συνάντηση που θα έχει με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα την ερχόμενη Δευτέρα, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι με τον κ.Τσίπρα «είμαστε αντίπαλοι αλλά εγώ τουλάχιστον ξέρω να τηρώ τους κανόνες και τα όρια της αντιπαράθεσης».
Ο Σταύρος Θεοδωράκης τονίζει ότι πρέπει «να αφήσουμε τα μεγάλα εθνικά θέματα έξω από τους καθημερινούς εμφυλίους. Οι ώριμοι αντίπαλοι αντιπαρατίθενται και συνυπάρχουν. Και ειδικά στα πατριωτικά θέματα αντιπαρατίθενται, αλλά τελικά συνεννοούνται», ενώ συμπληρώνει ότι «πρέπει όλοι να διαχωρίσουμε τα μείζονα εξωτερικά θέματα από τις εσωτερικές πολιτικές συγκρούσεις».
ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ θα πάνε μέχρι τέλους μαζί
Για το αν θα μπορούσε το Κίνημα Αλλαγής να «συμπορευτεί» με τον σημερινό ΣΥΡΙΖΑ ο Σταύρος Θεοδωράκης ξεκαθάρισε για άλλη μια φορά ότι, τόσο ο ίδιος, όσο και η Φώφη Γεννηματά δεν είναι ρεζέρβες του Αλέξη Τσίπρα και δεν τους ενδιαφέρει να αντικαταστήσουν στην κυβέρνηση τον Πάνο Καμμένο. Εκτίμησε μάλιστα ότι «ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ θα πάνε μέχρι τέλους μαζί με συγκολλητική ουσία τον λαϊκισμό». Ο επικεφαλής του Ποταμιού επισημαίνει ότι «αν δεν ταράξουμε τα νερά και δεν συγκρουστούμε ξεκάθαρα με τα λάθη του παρελθόντος, ο κόσμος θα συνεχίσει να δελεάζεται από τους ακραίους».
in.gr
- Θρίλερ με τον Δανό δότη σπέρματος: «Η πιθανότητα να αναπτύξεις καρκίνο πλησιάζει το 90%» – Τι λέει καθηγητής
- Καλιφόρνια: Ισχυρή έκρηξη σε αγωγό αερίου – Τουλάχιστον 6 τραυματίες, σοβαρές ζημιές σε 3 κτίρια
- NCAA: Νέα τρομερή εμφάνιση και «τριαντάρα» του Αβδάλα (vid)
- Ο εντερικός – εγκεφαλικός άξονας του σκύλου: Πώς το έντερο επηρεάζει το άγχος, τη συμπεριφορά, την ευζωία του
- Το σκίτσο της Έφης Ξένου για ΤΑ ΝΕΑ 11/12/25
- Το σκίτσο του Κώστα Μητρόπουλου για ΤΑ ΝΕΑ 11/12/25
- Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης διαλύει το κοινοβούλιο για να «επιστρέψει η εξουσία στον λαό»
- Στάθης Μαντζώρος: Η βελτίωση στην υγεία του 6 μήνες μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442