Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Eurostat: Στο 1.2% ο ετήσιος πληθωρισμός στην ευρωζώνη
Στο 1,2% αναμένεται να διαμορφωθεί ο ετήσιος πληθωρισμός στην Ευρωζώνη
τον Φεβρουάριο του 2018, παρουσιάζοντας μικρή μείωση σε σχέση με τον
προηγούμενο μήνα (1,3%), σύμφωνα με την προκαταρκτική εκτίμηση της
Eurostat.
Στο 1,2% αναμένεται να διαμορφωθεί ο ετήσιος πληθωρισμός στην Ευρωζώνη τον Φεβρουάριο του 2018, παρουσιάζοντας μικρή μείωση σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα (1,3%), σύμφωνα με την προκαταρκτική εκτίμηση της Eurostat.
Όσον αφορά τα κύρια συστατικά του πληθωρισμού της ευρωζώνης, ο τομέας της ενέργειας αναμένεται τον Φεβρουάριο να έχει τον υψηλότερο ετήσιο ρυθμό (2,1%, σε σύγκριση με 2,2% τον Ιανουάριο), ενώ ακολουθούν οι υπηρεσίες (1,3% σε σχέση με 1,2% τον Ιανουάριο), τα τρόφιμα, το αλκοόλ και o καπνός (1,1%, σε σχέση με 1,9% τον Ιανουάριο), και τέλος, ο τομέας των μη ενεργειακών βιομηχανικών αγαθών (0,7% σε σχέση με 0,6% τον Ιανουάριο).