Στη διάθεση των αρχών πρόεδρος και διοίκηση της Αττικό Μετρό ΑΕ
Στην διάθεση των εισαγγελικών αρχών, προκειμένου να ριχθεί φως στην υπόθεση, δήλωσε ότι είναι τόσο ο ίδιος όσο και όλη η διοίκηση της Αττικό Μετρό ΑΕ, ο πρόεδρος της εταιρείας, Γιάννης Μυλόπουλος.
Στην διάθεση των εισαγγελικών αρχών, προκειμένου να ριχθεί φως στην υπόθεση, δήλωσε ότι είναι τόσο ο ίδιος όσο και όλη η διοίκηση της Αττικό Μετρό ΑΕ, ο πρόεδρος της εταιρείας, Γιάννης Μυλόπουλος, μετά και την ποινική δίωξη σε βάρος των εκπροσώπων δύο εταιριών που μετείχαν στην Κοινοπραξία Συμβούλων Μετρό Ελλάδος, που άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών, μετά από ενδείξεις για δωροδοκία κρατικών υπαλλήλων, την περίοδο 2003-2007.
Σε δηλώσεις του στο «Πρακτορείο 104,9 FM» είπε ότι: «Πρόκειται για μια υπόθεση, η οποία συνέβη πριν από 15 χρόνια, πριν εμείς αναλάβουμε την Αττικό Μετρό ως νέα διοίκηση, άρα πρόκειται για μια υπόθεση η οποία είναι εκτός, εντελώς, των δικών μας ορίων διοίκησης».
Υπογράμμισε δε, ότι «περιμένουμε τις εισαγγελικές αρχές να μας ενημερώσουν για το τι συμβαίνει και είμαστε στη διάθεσή τους για να τους βοηθήσουμε, ώστε να αποκαλυφθεί η αλήθεια για το τι συνέβηκε τότε, να τους δώσουμε στοιχεία και πληροφορίες που χρειάζονται. Η διοίκηση της Αττικό Μετρό είναι καθόλα ανοιχτή και διαθέσιμη σε οποιαδήποτε μορφής συνεργασία με τις εισαγγελικές αρχές, προκειμένου να ριχθεί φως στην υπόθεση».
Ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό ΑΕ είπε, πως «σε ό,τι αφορά τους διαγωνισμούς και τα έργα που εμείς δημοπρατήσαμε και αναθέσαμε πάρα πολύ αυστηρά και σχολαστικά, τηρούνται όλες οι προδιαγραφές και οι πρόνοιες ώστε να αποφευχθούν τέτοια φαινόμενα, άρα από το 2016 που αναλάβαμε μέχρι σήμερα, αναλαμβάνω και την ευθύνη των όσων έχουν γίνει, γίνονται με πάρα πολύ μεγάλη προσοχή, με πάρα πολύ αυστηρούς ελέγχους, ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε υπόνοια για κάτι τέτοιο».
in.gr
- Τι φέρνει «φουρτούνα» στο yachting;
- Η Σανάε Τακαΐτσι έχει ρεαλιστικές ελπίδες για αυτοδυναμία στις εκλογές της Κυριακής με νέο κυβερνητικό εταίρο
- Άνοιξαν οι κάλπες στην Ταϊλάνδη με τρεις υποψηφίους που δεν μπορούν να εκλεγούν αυτοδύναμα
- Ο τροπικός κυκλώνας Μίτσελ φτάνει στην Αυστραλία με ριπές ανέμου έως 195 χιλιόμετρα την ώρα
- Επιθέσεις σε χωριά στη Νιγηρία – Τρεις νεκροί και περισσότεροι από 50 απαχθέντες
- Έκρηξη σε εργοστάσιο βιοτεχνολογίας στην Κίνα αφήνει πίσω της 7 νεκρούς
- Ισχυρή σεισμική δόνηση στην Κρήτη 4,8 Ρίχτερ
- Πέντε συλλήψεις στο Μιλάνο – Πυροτεχνήματα εναντίον δακρυγόνων, γκλομπ και κανονιού νερού [βίντεο]
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 08.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/andrea-caramello-z2t4GdXOtE8-unsplash-315x220.jpg)




















![Πέντε συλλήψεις στο Μιλάνο – Πυροτεχνήματα εναντίον δακρυγόνων, γκλομπ και κανονιού νερού [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/2026-02-07T172653Z_1901221379_RC25HJA81YW0_RTRMADP_5_OLYMPICS-2026-PROTEST-315x220.jpg)



































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442