Πάτρα: Από μη ανιχνεύσιμο όγκο στον εγκέφαλο ο θάνατος 20χρονου
Ένας μη ανιχνεύσιμος όγκος στη βάση του εγκεφάλου, στο ύψος της αρχής της σπονδυλικής στήλης, ήταν ο λόγος θανάτου του 20χρονου Αλκίνοου από την Πάτρα, ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός στη μπανιέρα του σπιτιού του την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.
Ένας μη ανιχνεύσιμος όγκος στη βάση του εγκεφάλου, στο ύψος της αρχής της σπονδυλικής στήλης, ήταν ο λόγος θανάτου του 20χρονου Αλκίνοου από την Πάτρα, ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός στη μπανιέρα του σπιτιού του την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.
Η ασθένεια ήταν αδύνατον να εντοπιστεί από τους γιατρούς κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, με αποτέλεσμα να υπάρξει ραγδαία εξέλιξη της κατάστασης του και τραγικό τέλος, σύμφωνα με το «tempo24».
Ο 20χρονος τον τελευταίο καιρό παραπονείτο για κάποιους πονοκεφάλους και πρόσφατα είχε υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων, οι οποίες όμως δεν είχαν δείξει κάποιο πρόβλημα.
Εργαζόταν σε καταστήματα εστίασης στην Πάτρα και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.
in.gr
- Κούβα: Η Air Canada αναστέλλει μέχρι νεοτέρας τις πτήσεις της προς τη νήσο
- Έχει ο Tραμπ ασυλία από τους ελέγχους της εφορίας; – Ο αρμόδιος υπουργός δεν απαντά
- Αϊτή: Σχεδόν 1,5 εκατομμύριο άνθρωποι έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους
- Βαλλιστικοί πύραυλοι και drones στοχεύουν αμερικανικές βάσεις στο Κουβέιτ
- Ρωσία: Ο Πούτιν συναντήθηκε με τον Σρέντερ στο Κρεμλίνο
- Το Ιράν διατηρεί το «21 – 22%» των πυραύλων του, λέει ο Τραμπ – Για «18 – 19%», έκανε λόγο στις αρχές Μαΐου
- Η Eurovision προσήλκυσε 35 εκατομμύρια λιγότερους τηλεθεατές λόγω του μποϊκοτάζ για τη συμμετοχή του Ισραήλ
- Επίθεση των ΗΠΑ σε ραντάρ του Ιράν μετά από κατάρριψη drones
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 06.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-uvejs-bektas-2156172269-34066858-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442