Πορεία διαμαρτυρίας για ελεύθερη μετακίνηση στα ΜΜΜ
Πορεία διαμαρτυρίας με αίτημα τις ελεύθερες μετακινήσεις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο Μοναστηράκι, με αποτέλεσμα να κλείσει ο σταθμός του ΗΣΑΠ για αρκετή ώρα.
Πορεία διαμαρτυρίας με αίτημα τις ελεύθερες μετακινήσεις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο Μοναστηράκι, με αποτέλεσμα να κλείσει ο σταθμός του ΗΣΑΠ για αρκετή ώρα.
Όπως αναφέρουν σε ανάρτησή τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, «ο αποκλεισμός στο μετρό έχει ήδη ξεκινήσει. Οι μπάρες άρχισαν σταδιακά να κλείνουν από τις 20 Νοεμβρίου του 2017 και να περιορίζουν την πρόσβαση στα ΜΜΜ, που είναι κοινωνική ανάγκη. Ουσιαστικά, μέσα στο αστικό περιβάλλον, είμαστε αναγκασμένοι να τα χρησιμοποιούμε για να πηγαίνουμε στη δουλειά μας, τη σχολή μας, τη ψυχαγωγία μας. Τα ΜΜΜ είναι κοινό αγαθό και η πρόσβαση σε αυτά πρέπει να είναι ελεύθερη για όλους. Η εξαναγκαστική χρήση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου αποκλείει όσους δεν μπορούν ή δεν θέλουν να το αγοράσουν».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας