Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία του ΠΑΟ για Αρμάνι
Δίχως απρόοπτα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού, εν όψει της αναμέτρησης της Παρασκευής (15/12, 21:15) με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Euroleague. O τεχνικός των «πράσινων» είχε και την Τετάρτη όλους τους παίκτες στη διάθεση του και ολοκλήρωσε την προπόνηση χωρίς αγωνιστικά προβλήματα.
Δίχως απρόοπτα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού, εν όψει της αναμέτρησης της Παρασκευής (15/12, 21:15) με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Euroleague.
O τεχνικός των «πράσινων» είχε και την Τετάρτη όλους τους παίκτες στη διάθεση του και ολοκλήρωσε την προπόνηση χωρίς αγωνιστικά προβλήματα.
Το «τριφύλλι» επιθυμεί απέναντι στην ιταλική ομάδα να δώσει συνέχεια στο αήττητο της έδρας του (σ.σ. είναι η μοναδική ομάδα της εφετινής Euroleague που κρατά αλώβητο το «σπίτι» της) και να επιστρέψει στις νίκες, μετά την ήττα από την Ζαλγκίρις στο Κάουνας.
in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ιράν: Ο Χαμενεΐ είναι ζωντανός «εξ όσων γνωρίζω», λέει ο ΥΠΕΞ Αραγτσί – Η Τεχεράνη επιθυμεί την «αποκλιμάκωση»
- Super League 2: Αναγέννηση Καρδίτσας – Ηρακλής 0-1: Επέστρεψε και μαθηματικά στα «σαλόνια» ο Γηραιός!
- Γιώργος Μαζωνάκης: Εμφανίστηκε με μουστάκι στη σκηνή
- Ντουμπάι: Ισχυρή έκρηξη σε συγκρότημα ξενοδοχείων – Αναφορές για υπολείμματα αναχαιτισμένου πυραύλου [βίντεο]
- Τεττέη και Ρενάτο, οι δύο «αποδείξεις» της βελτίωσης του Μπενίτεθ
- Φάμελλος: Η Δημοκρατία και η Δικαιοσύνη ανήκουν σε όλους – Η κυβέρνηση μειώνει και τις δύο

