Αλλοδαποί άντρες εμφανίστηκαν ως ανδρόγυνο με ανήλικο παιδί
Δυο αλλοδαποί άνδρες συνελήφθησαν την Τετάρτη, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος», κατηγορούμενοι για παράβαση του Κώδικα Μετανάστευσης και Κοινωνικής Ένταξης.
Δυο αλλοδαποί άνδρες συνελήφθησαν την Τετάρτη, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος», κατηγορούμενοι για παράβαση του Κώδικα Μετανάστευσης και Κοινωνικής Ένταξης. Οι δυο αλλοδαποί, επιχείρησαν να ταξιδέψουν για τη Βιέννη, με τον πρώτο συλληφθέντα, έναν 25χρονο Σύρο, να συνοδεύει τον δεύτερο συλληφθέντα, υπό διακίνηση, μετανάστη, τον οποίο παρουσίασε ως … σύζυγό του, καθώς φορούσε γυναικεία ρούχα και είχε αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά του, ώστε να μοιάζει με γυναίκα.
Προκειμένου, μάλιστα, να παραπλανήσει τις Αρχές, επέδειξε για λογαριασμό του υπό διακίνηση μετανάστη, γνήσιο ταξιδιωτικό έγγραφο, καθώς και γνήσια άδεια διαμονής στη Γερμανία, που είχαν εκδοθεί για άλλο άτομο, θηλυκού γένους.
Παράλληλα, ο 25χρονος συλληφθείς είχε μαζί του και τον ανήλικο γιο του, ηλικίας τριών ετών, ενώ κατά τη σωματική του έρευνα βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 1.185 ευρώ.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας