Αναστάτωση επικράτησε το πρωί της Δευτέρας στο προξενείο των ΗΠΑ στη Ζυρίχη, ύστερα από ύποπτο αντικείμενο που εντοπίστηκε.
Μετά από έρευνα της ελβετικής αστυνομίας που αμέσως απέκλεισε την περιοχή, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, το κτήριο χαρακτηρίστηκε ασφαλές, καθώς το αντικείμενο που εντοπίστηκε ήταν ακίνδυνο.
Επρόκειτο για μια σακούλα στην οποία ήταν γραμμένα αντιαμερικανικά συστήματα, περιελαμβανομένου του: «Για τις επίλεκτες αστυνομικές δυνάμεις SWAT των ΗΠΑ».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας