Η Nova επιμένει σε μείωση ομάδων και πλέι οφ για πρωταθλητή
Καμία πρόθεση να κάνει πίσω στη διαπραγμάτευση με τη διοργανώτρια του πρωταθλήματος για τα τηλεοπτικά και τη μείωση κατά 18% στο σχετικό συμβόλαιο δεν δείχνει η Nova. Η συνδρομητική πλατφόρμα παραμένει αμετακίνητη στο αίτημά της, την ώρα που οι άνθρωποί της φέρονται διατεθειμένοι να συζητήσουν άλλα θέματα, όπως για παράδειγμα το να δοθεί στους συλλόγους μέρος του ποσού που είχε παρακρατηθεί πέρυσι από τις ρήτρες, εξαιτίας της αναβολής κάποιων αγωνιστικών.
Καμία πρόθεση να κάνει πίσω στη διαπραγμάτευση με τη διοργανώτρια του πρωταθλήματος για τα τηλεοπτικά και τη μείωση κατά 18% στο σχετικό συμβόλαιο δεν δείχνει η Nova.
Η συνδρομητική πλατφόρμα παραμένει αμετακίνητη στο αίτημά της, την ώρα που οι άνθρωποί της φέρονται διατεθειμένοι να συζητήσουν άλλα θέματα, όπως για παράδειγμα το να δοθεί στους συλλόγους μέρος του ποσού που είχε παρακρατηθεί πέρυσι από τις ρήτρες, εξαιτίας της αναβολής κάποιων αγωνιστικών.
Παράλληλα, η Nova πιέζει τους προέδρους και τους παράγοντες των ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ να υλοποιήσουν άμεσα τις αποφάσεις που έχουν λάβει από τον περασμένο Μάρτιο, δηλαδή, τη μείωση των ομάδων από 16 σε 14 και τη διεξαγωγή πλέι οφ με τη συμμετοχή και του πρώτου της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου.
Όπως και να’χει το διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας θα συνεχιστεί την Παρασκευή και εκεί αναμένονται οι οριστικές αποφάσεις του συνεταιρισμού.
Οι πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν πως το συμβόλαιο της διοργανώτριας με τη Nova θα μειωθεί κατά ένα χρόνο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (5/6): Δράση με Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και Roland Garros
- Δείπνο στην Αθήνα για Σπανούλη και Μάικ Τζέιμς (pic)
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στο ΟΑΚΑ συνεχίζονται οι τελικοί της Stoiximan GBL
- Μουντιάλ 2026: Η FIFA απαγόρευσε τις… βουβουζέλες
- Χωρίς Νεϊμάρ η Βραζιλία στο φιλικό κόντρα στην Αίγυπτο
- Η καρατόμηση του Σιδηρόπουλου και οι συμπτώσεις που βγάζουν μάτια
- Diamond League Ρώμης: Στη δεύτερη θέση ο Τεντόγλου (vid)
- Παίκτης της Βιλερμπάν ο Σιλβέν Φρανσίσκο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-rachel-claire-5531048-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442