Τριμερής συνεργασία Κύπρου, Ελλάδας, Ισραήλ στην υγεία
Κοινή Δήλωση Πρόθεσης για συνεργασία στους τομείς της υγείας και της ιατρικής επιστήμης, υπέγραψαν Κύπρος, Ελλάδα και Ισραήλ, στο πλαίσιο της πρώτης Τριμερούς Συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, σε επίπεδο υπουργών Υγείας.
Κοινή Δήλωση Πρόθεσης για συνεργασία στους τομείς της υγείας και της ιατρικής επιστήμης, υπέγραψαν Κύπρος, Ελλάδα και Ισραήλ, στο πλαίσιο της πρώτης Τριμερούς Συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, σε επίπεδο υπουργών Υγείας.
Εκ μέρους των τριών κυβερνήσεων, την Κοινή Δήλωση υπέγραψαν οι αρμόδιοι υπουργοί Γιώργος Παμπορίδης, Ανδρέας Ξανθός και Γιάκοφ Λίτσμαν, αντίστοιχα.
Οι τρεις υπουργοί αποφάσισαν επίσης τη συγκρότηση τριμερούς επιτροπής εμπειρογνωμόνων, μέσω της οποίας θα γίνεται ανταλλαγή πληροφοριών, τεχνογνωσίας και καλών πρακτικών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Στη φυλακή ο 35χρονος εκτελεστής της ρωσόφωνης μαφίας
- Ο Έμερι θέλει να πιάσει στον… ύπνο την Άρσεναλ
- Πηγές ΥΠΕΘΑ: Παντελώς ανακριβείς οι ισχυρισμοί για δήθεν «εξαπάτηση» των στρατιωτικών
- Σουρινάμ: Αυτοκτόνησε στη φυλακή ο άνδρας που σκότωσε με μαχαίρι εννέα ανθρώπους
- Τσουκαλάς: Ο κ. Κακλαμάνης προσπαθεί να κάνει διαχείριση πολιτικού κόστους για τον κ. Μητσοτάκη
- Ολυμπιακός – ΟΦΗ: Η ενημέρωση των «ερυθρόλευκων» για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια του Betsson Super Cup
- Νικήτας Κακλαμάνης: Τον λαό οφείλεις να τον σέβεσαι όταν ανεβαίνεις στην εξουσία
- «Ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα»: Συγκινεί η Αγγελική Λάμπρη για το reunion του Παρά Πέντε
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 29.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ken-cheung-yHST1WmTqzI-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442