Αντετοκούνμπο: «Προτιμώ μετάλλιο με την Εθνική από το πρωτάθλημα στο NBA»
Σε εκδήλωση του ραδιοφωνικού σταθμού της ομογένειας «Cosmos FM» (Νέα Υόρκη), για τη συμπλήρωση 30 χρόνων από το «χρυσό» θρίαμβο του Ευρωμπάσκετ 1987, βρέθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και τα αδέλφια του.
Σε εκδήλωση του ραδιοφωνικού σταθμού της ομογένειας «Cosmos FM» (Νέα Υόρκη), για τη συμπλήρωση 30 χρόνων από το «χρυσό» θρίαμβο του Ευρωμπάσκετ 1987, βρέθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και τα αδέλφια του.
Ο άσος του Μιλγουόκι συγκίνησε τους παριστάμενους, όταν στη διάρκεια της εκδήλωσης δήλωσε ότι θα προτιμούσε να κατακτήσει ένα μετάλλιο με την Εθνική ομάδα από το δαχτυλίδι του πρωταθλητή στο ΝΒΑ.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης ο Παναγιώτης Φασούλας, ως μέλος εκείνης της ομάδας και ο Μιχάλης Κακιούζης, από τη «φουρνιά» που κατάκτησε το Ευρωμπάσκετ το 2005 και το ασημένιο μετάλλιο στο Μουντομπάσκετ του 2006. Οι αδελφοί Αντετοκούνμπο πέρασαν μοναδικές στιγμές ανάμεσα στους εκατοντάδες Έλληνες ομογενείς που γέμισαν τις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου στο πανεπιστήμιο Adelphi, υπέγραψαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με μικρούς και μεγάλους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Στρασβούργο: Διαδήλωση αγροτών έξω από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κατά της συμφωνίας ΕΕ-Mercosur
- Ασφαλιστικές εισφορές: Τι αλλάζει για ελεύθερους επαγγελματίες – Πότε λήγει η προθεσμία επιλογής κατηγορίας
- Ακόμη ένα cancel: To Νetflix «κόβει» τη Μέγκαν Μαρκλ – «Απελπισμένη προσπάθεια αυτοπροβολής»
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έκτακτων καιρικών φαινομένων – Που σημειώνονται διακοπές κυκλοφορίας
- Πάτρα: Κλειστά την Τετάρτη τα σχολεία, λόγω της κακοκαιρίας
- Η EE προσανατολίζεται στην επιβολή νέων κυρώσεων σε βάρος του Ιράν, λέει η φον ντερ Λάιεν

