Ένταση με μολότοφ και συλλήψεις τα ξημερώματα στα Εξάρχεια
Τρεις συλλήψεις και 15 προσαγωγές έγιναν από την Αστυνομία κατά τη
διάρκεια επεισοδίων και μπαράζ επιθέσεων με μολότοφ, που σημειώθηκαν τα
ξημερώματα του Σαββάτου στην περιοχή των Εξαρχείων.
Τρεις συλλήψεις και 15 προσαγωγές έγιναν από την Αστυνομία κατά τη διάρκεια επεισοδίων και μπαράζ επιθέσεων με μολότοφ, που σημειώθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου στην περιοχή των Εξαρχείων.
Τα επεισόδια ξεκίνησαν ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα, όταν ομάδα νεαρών πέταξε δύο βόμβες μολότοφ εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ στην συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα, με αποτέλεσμα να κλείσει η Πατησίων για περίπου μισή ώρα.
Στις 2:50 τα ξημερώματα, νέες επιθέσεις με βόμβες μολότοφ σημειώθηκαν στο ίδιο σημείο, με αποτέλεσμα να διακοπεί και πάλι η κυκλοφορία στην οδό Πατησίων, μέχρι τις 4.
Την ίδια περίπου ώρα, άλλη ομάδα νεαρών που βγήκε από την οδό Διδότου επιτέθηκε με βόμβες μολότοφ στην διμοιρία των ΜΑΤ, που βρίσκεται στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί.
Ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό και προσαγωγές στην περιοχή και οι 18 προσαχθέντες οδηγήθηκαν στην ΓΑΔΑ, όπου κρατήθηκαν οι τρεις, οι οποίοι θα οδηγηθούν το Σάββατο στον εισαγγελέα, ενώ οι υπόλοιποι αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς δεν προέκυψαν στοιχεία σε βάρος τους.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας