Γιούνκερ: Η Ελλάδα είναι σπουδαίο έθνος και οφείλουμε να το σεβόμαστε
«Τιμώ το θάρρος και την αξιοπρέπεια των Ελλήνων» δήλωσε σήμερα,
Παρασκευή, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ σε
συνέντευξη Τύπου στην Ταορμίνα της Σικελίας, όπου διεξάγεται η σύνοδος
κορυφής της Ομάδας των Επτά (G7) περισσότερο ανεπτυγμένων βιομηχανικών
χωρών.
«Τιμώ το θάρρος και την αξιοπρέπεια των Ελλήνων» δήλωσε σήμερα, Παρασκευή, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ σε συνέντευξη Τύπου στην Ταορμίνα της Σικελίας, όπου διεξάγεται η σύνοδος κορυφής της Ομάδας των Επτά (G7) περισσότερο ανεπτυγμένων βιομηχανικών χωρών.
«Αυτή τη φορά δεν χρειάζεται να συζητήσουμε για την Ελλάδα με τον ίδιο τρόπο που συζητούσαμε προηγουμένως για αυτήν» δήλωσε ο πρόεδρος της Κομισιόν και πρόσθεσε:
«Η Ελλάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο. Η Ελλάδα τα πάει καλά και θέλω να αποτίσω φόρο τιμής στο θάρρος και την αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού. Η Ελλάδα είναι σπουδαίο έθνος και οφείλουμε να σεβόμαστε το έθνος αυτό».
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας