Χάνει τη ρεβάνς στη Τούμπα ο Ζέκα
Νοκ άουτ από τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ τεθηκε ο Κάρλος Ζέκα, μετά τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκε σήμερα, Δευτέρα.
Νοκ άουτ από τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ τεθηκε ο Κάρλος Ζέκα, μετά τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκε σήμερα, Δευτέρα.
Συγκεκριμένα ο αρχηγός των «πράσινων» έχει τράβηγμα στα όρια της θλάσης πρώτου βαθμού στον αριστερό δικέφαλο και υπολογίζεται πως θα μείνει εκτός μάχης για δέκα μέρες.
Ετσι σίγουρα χάνει το ματς της Πέμπτης στη Τούμπα. Βασικός υποψήφιος για τη θέση του στο βασικό σχήμα, δίπλα από τον Δημήτρη Κουρμπέλη, είναι ο Ρόμπιν Λουντ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Εγκλωβισμένοι στο Ντουμπάι: Το Ιράν σφυροκοπά το feed των influencers, ο πόλεμος ως POV και τι γίνεται με τους Έλληνες στη Μέση Ανατολή
- Νέα Αριστερά για Χρυσή Αυγή: Ο αγώνας ενάντια στον φασισμό δεν τελειώνει στις δικαστικές αίθουσες
- Ολυμπιακός: Πρόβλημα και με Γουόκαπ – Τι γίνεται με Βεζένκοφ
- Σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης η Δημοτική Ενότητα Άσσου – Λεχαίου
- Κουτσούμπας: Δύο από τα drones που καταρρίφθηκαν στην Κύπρο είχαν κατεύθυνση τη Σούδα
- Μήπως οι μύστες στα Ελευσίνια Μυστήρια τρίπαραν με LSD;




