Δεκαοκτώ τραυματίες σε έκρηξη σε καρναβάλι στο Παρίσι
Δεκαοκτώ άνθρωποι τραυματίσθηκαν το Σάββατο κατά τη διάρκεια μεγάλης έκρηξης που σημειώθηκε σε εκδήλωση σε βορεινό προάστιο του Παρισιού. Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Πυροσβεστικού Σώματος, πέντε από τους τραυματίες -ανάμεσά τους και ένα παιδί- νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.
Δεκαοκτώ άνθρωποι τραυματίσθηκαν το Σάββατο κατά τη διάρκεια μεγάλης έκρηξης που σημειώθηκε σε εκδήλωση σε βορεινό προάστιο του Παρισιού.
Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Πυροσβεστικού Σώματος, πέντε από τους τραυματίες νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση. Μεταξύ των 18 τραυματιών περιλαμβάνονται και τρία παιδιά, εκ των οποίων το ένα είναι σοβαρά.
Η εισαγγελία ξεκίνησε έρευνες για πρόκληση τραυμάτων από αμέλεια και για έκθεση σε κίνδυνο ανθρώπινων ζωών.
Η έκρηξη συνέβη όταν κάποιος θέλησε να κάψει έναν «καρνάβαλο» -τα ειδώλια που κατασκευάζονται και παραδοσιακά πυρπολούνται μετά την παρέλαση.
Ο «καρνάβαλος» έπιασε αμέσως φωτιά κι εξερράγη, με τον ήχο της έκρηξης να είναι να εκκωφαντικός και να σπέρνει τον πανικό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Ζούμε τελικά στη χρυσή εποχή της ανοησίας; Όταν οι μηχανές σκέφτονται αντί για εμάς
- Οι Δέκα Εντολές: Έξι μήνες για να γυριστεί μία μόνο σκηνή – Θρησκευτικό έπος βιβλικών διαστάσεων
- Γιατί η Κίνα είναι πιο θωρακισμένη χώρα σε αυτήν την κρίση
- Haaretz: Για να κηρύξει νίκη ο Νετανιάχου, πρέπει να διαπραγματευτεί με ειλικρίνεια με τον Λίβανο
- LIVE: Ρεάλ Μαδρίτης – Χιρόνα
- Γαλλία: Πατέρας κρατούσε αιχμάλωτο το 9χρονο παιδί του επί έναν χρόνο – Βρέθηκε γυμνό και υποσιτισμένο
- LIVE: Γουέστ Χαμ – Γουλβς
- Σοβαρό τροχαίο με δύο τραυματίες στην Ιόνια Οδό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nazar-shkribliak-Y9WdqTFzZVw-unsplash-1-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442