«Ας πατήσουν πόδι οι Τούρκοι…»: Σε υψηλούς τόνους αντιδρά ο Π.Καμμένος
Μήνυμα σε υψηλούς τόνους προς την Άγκυρα έστειλε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις Τσαβούσογλου: «Δεν υπάρχει περίπτωση να πατήσουν το πόδι τους σε ελληνικό νησί. Θα αντιμετωπιστούν. Ας πατήσουν, αλλά μετά να δούμε αν θα φύγουν από εκεί», είπε χαρακτηριστικά. Όσον αφορά τις τουρκικές «ειδήσεις "μαϊμού"», υπογράμμισε πως είναι για «εσωτερική κατανάλωση».
Μήνυμα σε υψηλούς τόνους προς την Άγκυρα έστειλε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις Τσαβούσογλου: «Δεν υπάρχει περίπτωση να πατήσουν το πόδι τους σε ελληνικό νησί. Θα αντιμετωπιστούν. Ας πατήσουν, αλλά μετά να δούμε αν θα φύγουν από εκεί», είπε χαρακτηριστικά.
Όσον αφορά τις τουρκικές «ειδήσεις «μαϊμού»», υπογράμμισε πως είναι για «εσωτερική κατανάλωση».
Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο υπουργός Άμυνας είπε πως «οποιαδήποτε πρόκληση απαντάται. Να ξέρει ο κ. Τσαβούσογλου ότι τώρα πρωθυπουργός δεν είναι ο Σημίτης και ΥΠΕΞ ο Πάγκαλος που προσχώρησε και στη ΝΔ. Τώρα είναι πρωθυπουργός ο Τσίπρας, ΥΠΕΞ ο Κοτζιάς και υπουργός Άμυνας εγώ. Τώρα τις σημαίες δεν τις παίρνουν οι αέρηδες», συμπλήρωσε.
Η Ελλάδα σημείωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας «δεν απαντά σε προκλήσεις λεκτικές, αλλά αυτή η κυβέρνηση δεν πρόκειται να κάνει πίσω ποτέ. Ο ελληνικός λαός να κοιμάται ήσυχος».
Επίσης, ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι «έχουμε δει ειδήσεις μαϊμού το τελευταίο διάστημα», σημειώνοντας ότι «δεν ήταν τα Ίμια το νησί που εμφάνιζαν δεμένο το πλοίο οι Τούρκοι» και πως «δεν έπεσε κανένα ελικόπτερο» και προσέθεσε:
«Τέτοιες προσπάθειες γίνονται για εσωτερική κατανάλωση και το μονό που μπορούν να προκαλέσουν είναι θυμηδία».
Ο υπουργός είπε ακόμη ότι θα έχουμε συμφωνία με τους θεσμούς στις 20 Μαρτίου. «Η συμφωνία μάλιστα θα είναι μια έκπληξη για όλους».
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας