Νεκροί από πυρκαγιά 50χρονος και 63χρονη στον Έβρο
Δύο νεκρούς, έναν 50χρονο και μία 63χρονη, ανέσυραν τα ξημερώματα της Παρασευής οι πυροσβέστες που κλήθηκαν για την κατάσβεση πυρκαγιάς σε μονοκατοικία στην περιοχή Πολιά του δήμου Διδυμοτείχου στον Έβρο.
Δύο νεκρούς, έναν 50χρονο και μία 63χρονη, ανέσυραν τα ξημερώματα της Παρασευής οι πυροσβέστες που κλήθηκαν για την κατάσβεση πυρκαγιάς σε μονοκατοικία στην περιοχή Πολιά του δήμου Διδυμοτείχου στον Έβρο.
Η φωτιά, που προκάλεσε και σοβαρές ζημιές στο σπίτι, εκδηλώθηκε στις 02.10, υπό συνθήκες που διερευνά το Ανακριτικό της Πυροσβεστικής.
Επί τόπου έσπευσαν 10 πυροσβέστες με τρία οχήματα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κακοκαιρία Byron: Πώς θα εξελιχθεί τις επόμενες ώρες – Κόκκινος συναγερμός για πολλές περιοχές
- Αυτές οι δύο τροφές είναι οι πιο απολαυστικές «ασπίδες» για την καρδιά
- Ρεύμα: Τα νέα πορτοκαλί τιμολόγια και πότε μας συμφέρουν
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Επιχείρηση-ξέπλυμα των επιδοτήσεων
- Κρήτη: Στεγνώνει ο κάμπος της Μεσαράς
- Stranger Things:: Η 5η σεζόν σπάει όλα τα ρεκόρ
- Σχέσεις: Πόσο καλό είναι ο σύντροφός σου να είναι και ο κολλητός σου;
- Χρήματα; Ποιο πορτοφόλι; Η Gen Z ζει μόνο με το κινητό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442