Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα είχε ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν. Όπως ανακοίνωσε το Κρεμλίνο, οι δύο ηγέτες συζήτησαν τις εξελίξεις στο Κυπριακό την κρίση στη Συρία.
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα είχε ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.
Όπως ανακοίνωσε το Κρεμλίνο, οι δύο ηγέτες συζήτησαν τις εξελίξεις στο Κυπριακό την κρίση στη Συρία.
Σύμφωνα με πηγές της ελληνικής κυβέρνησης, οι δύο ηγέτες αντάλλαξαν απόψεις για τη Συρία, με έμφαση στη Διάσκεψη της Αστάνα. Στη συζήτηση για το Κυπριακό, δόθηκε έμφαση στο ρόλο που παίζει στο θέμα, το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ.
Ο πρωθυπουργός και ο ρώσος Πρόεδρος συζήτησαν και για τις ευρω-ρωσικές σχέσεις, ειδικότερα δε, τον κρίσιμο ρόλο που μπορούν να παίξουν για την αντιμετώπιση των περιφερειακών προκλήσεων.
Από την ατζέντα δεν έλειψε ούτε το θέμα των αγωγών, δεδομένου του ρωσικού ενδιαφέροντος να διέλθει αγωγός, μετά την Τουρκία, και από την Ελλάδα, με τελικό προορισμό την Ευρώπη.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας