«Κατασκοπεία» Σκίμπε σε Νέα Σμύρνη, Λεωφόρο και Λάρισα
Καλές οι νίκες, εξαιρετικό το «3 στα 3» στον προκριματικό όμιλο του Μουντιάλ 2018 αλλά ο Μίχαελ Σκίμπε δεν εφησυχάζει, καθώς στις 13 Νοεμβρίου η Εθνική ομάδα θα υποδεχθεί τη Βοσνία σε αγώνα κομβικής σημασίας για μια θέση στην πρώτη δυάδα. Ως εκ τούτου το πρόγραμμα του ομοσπονδιακού τεχνικού θα είναι γεμάτο έως τότε, αφού πρέπει να «τσεκάρει» διαρκώς την αγωνιστική ετοιμότητα των διεθνών. Η αρχή, λοιπόν, θα γίνει το προσεχές τριήμερο, με τον Γερμανό προπονητή να βρίσκεται σε τρεις αγώνες της ελληνικής Λίγκας.
Καλές οι νίκες, εξαιρετικό το «3 στα 3» στον προκριματικό όμιλο του Μουντιάλ 2018 αλλά ο Μίχαελ Σκίμπε δεν εφησυχάζει, καθώς στις 13 Νοεμβρίου η Εθνική ομάδα θα υποδεχθεί τη Βοσνία σε αγώνα κομβικής σημασίας για μια θέση στην πρώτη δυάδα.
Ως εκ τούτου το πρόγραμμα του ομοσπονδιακού τεχνικού θα είναι γεμάτο έως τότε, αφού πρέπει να «τσεκάρει» διαρκώς την αγωνιστική ετοιμότητα των διεθνών. Η αρχή, λοιπόν, θα γίνει το προσεχές τριήμερο, με τον Γερμανό προπονητή να βρίσκεται σε τρεις αγώνες της ελληνικής Λίγκας.
Η αρχή θα γίνει αύριο, με τον Σκίμπε να παρακολουθεί στη Νέα Σμύρνη τον αγώνα του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό (20:30).
Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου θα είναι μεταξύ των θεατών στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για το παιχνίδι Παναθηναϊκός-Ξάνθη (16:00) και ακολούθως θα μετακινηθεί εκτός Λεκανοπεδίου, για την αναμέτρηση της ΑΕΛ με την ΑΕΚ στη Λάρισα, τη Δευτέρα 17/10 (19:30).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ιράν: Διαψεύδει δημοσιεύματα για «αποστολή μηνυμάτων» διαπραγμάτευσης στις ΗΠΑ
- Ιράν: Νέα άνοδος της τιμής του πετρελαίου κατά 2% στο άνοιγμα των ασιατικών αγορών
- Ιράν: Ο Ζελένσκι λέει ότι οι ΗΠΑ και άλλες χώρες του ζήτησαν βοήθεια για την αντιμετώπιση των ιρανικών drones
- Ιράν: Η Γερουσία αρνείται να περιορίσει τις εξουσίες του Τραμπ για τον πόλεμο
- Ισημερινός: Απελαύνει τον πρεσβευτή της Κούβας και τα υπόλοιπα μέλη της διπλωματικής αποστολής
- Στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου τα Τέμπη και το σκάνδαλο των υποκλοπών μετά τη δικαστική απόφαση
