Πεντάωρη στάση εργασίας στα ιδιωτικά κανάλια τη Δευτέρα
Πεντάωρη στάση εργασίας τη Δευτέρα για όλους τους δημοσιογράφους και τους διοικητικούς υπαλλήλους που εργάζονται στα ιδιωτικά κανάλια Alpha, ANT1, Μακεδονία, Mega, Star, Σκάι και Epsilon κήρυξαν τα διοικητικά συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ.
Πεντάωρη στάση εργασίας για όλους τους δημοσιογράφους και τους διοικητικούς υπαλλήλους που εργάζονται στα ιδιωτικά κανάλια Alpha, ANT1, Μακεδονία, Mega, Star, Σκάι και Epsilon κήρυξαν τα διοικητικά συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ.
Η στάση εργασίας, που θα ισχύσει από τις 10:00 έως τις 15:00, αποφασίστηκε προκειμένου δημοσιογράφοι και διοικητικοί υπάλληλοι των καναλιών να συμμετάσχουν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που θα πραγματοποιηθεί στις 10:30 π.μ. στην είσοδο της Βουλής με αιτήματα:
Διασφάλιση των θέσεων εργασίας στους τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας.
Σταθερή και μόνιμη εργασία με Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.