Επίσκεψη του υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού στα Ιωάννινα
Στα Ιωάννινα μεταβαίνει την Παρασκευή το πρωί ο υπουργός Υγεία Ανδρέας Ξανθός, συνοδευόμενος από τον αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας (ΠΦΥ), Σταμάτη Βαρδαρό και τον διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ), Γιώργο Γιαννόπουλο.
Στα Ιωάννινα μεταβαίνει την Παρασκευή το πρωί ο υπουργός Υγεία Ανδρέας Ξανθός, συνοδευόμενος από τον αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας (ΠΦΥ), Σταμάτη Βαρδαρό και τον διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ), Γιώργο Γιαννόπουλο.
Συγκεκριμένα, το πρωί θα επισκεφθεί το Νοσοκομείο «Χατζηκώστα», όπου θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση του Νοσοκομείου και στη συνέχεια ανοιχτή συζήτηση με τους εργαζόμενους του νοσηλευτικού ιδρύματος και των κέντρων υγείας της περιοχής.
Το μεσημέρι θα μεταβή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωναννίνων, όπου θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση του Νοσοκομείου, τον πρόεδρο της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και εκπροσώπους των εργαζομένων και των νοσοκομειακών γιατρών καθώς και της Περιφέρειας και του Δήμου. Θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου με τους εργαζόμενους του νοσηλευτικού ιδρύματος, του ΠΕΔΥ και του ΕΚΑΒ, την Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Ηπείρου, βουλευτές του νομού κ.α.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας