Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Αποθέωση για «Παύλο» στο ΟΑΚΑ και… αποκάλυψη για 3D

Αποθέωση για «Παύλο» στο ΟΑΚΑ και… αποκάλυψη για 3D

Στο παρκέ του ΟΑΚΑ έκανε την είσοδό του ο Παύλος Γιαννακόπουλος για να παρακολουθήσει δια ζώσης τον τέως αρχηγό του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Διαμαντίδη, να αγωνίζεται για τελευταία φορά. Οι φίλαθλοι των «πρασίνων» σηκώθηκαν όρθιοι σε ένδειξη σεβασμού μόλις ο διοικητικός ηγέτης της «πράσινης αυτοκρατορίας» τις δεκαετίες του '90 και του '00 έκανε την εμφάνισή του από τη φυσούνα.

Στο παρκέ του ΟΑΚΑ έκανε την είσοδό του ο Παύλος Γιαννακόπουλος για να παρακολουθήσει δια ζώσης τον τέως αρχηγό του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Διαμαντίδη, να αγωνίζεται για τελευταία φορά.

Οι φίλαθλοι των «πρασίνων» σηκώθηκαν όρθιοι σε ένδειξη σεβασμού μόλις ο διοικητικός ηγέτης της «πράσινης αυτοκρατορίας» τις δεκαετίες του ’90 και του ’00 έκανε την εμφάνισή του από τη φυσούνα.

Υποβασταζόμενος από τον γιο του, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, με αργό βήμα και φανερά καταβεβλημένος, ο Παύλος Γιαννακόπουλος χαιρέτησε τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, μέσα σε θερμό χειροκρότημα, πριν πάρει θέση στις λευκές πολυθρόνες των VIP.


Δ. Γιαννακόπουλος: «Θα είναι μέρος της Ακαδημίας»

Σε… αποκαλύψεις σχετικά με το πόστο που θα έχει στο μέλλον ο Δημήτρης Διαμαντίδης προχώρησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με την ολοκλήρωση του τουρνουά «Diamonds Are Forever».

Ο «ισχυρός άνδρας» των «πράσινων» είπε χαρακτηριστικά ότι… «Πιστεύω πως ο Διαμαντίδης θα είναι μέρος της Ακαδημίας, δίπλα στον Αλβέρτη, τον Τσαρτσαρή, τον Καλαϊτζή και μαζί θα μεταλαμπαδεύσουν τις αξίες του Παναθηναϊκού στα μικρά παιδιά».

«Ο Παναθηναϊκός πρεσβεύει κάποιες αξίες, τις οποίες ο Διαμαντίδης πρεσβεύει εντός και εκτός παρκέ», είπε αρχικά ο Γιαννακόπουλος για να προσθέσει: «Ο Δημήτρης θα μπορούσε να φύγει και να πάρει περισσότερα χρόνια. Το 2012, όταν περάσαμε την πιο δύσκολη φάση της 25ετιας, γυρίζαμε και βλέπαμε τα αποδυτήρια άδεια, ήταν ο μόνος που έλεγε πως θα τα καταφέρουμε. Πιστεύω πως θα είναι μέρος της Ακαδημίας, δίπλα στον Αλβέρτη, τον Τσαρτσαρή, τον Καλαϊτζή και να μεταλαμπαδεύσουν τις αξίες του Παναθηναϊκού στα μικρά παιδιά».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο