Στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Νορβηγός Ελιουνούσι
Στην Αθήνα έφτασε το μεσημέρι ο Ταρίκ Ελιουνούσι, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Ο 28χρονος Νορβηγός μεσοεπιθετικός, ο οποίος έχει γεννηθεί στο Μαρόκο, αγωνιζόταν την τελευταία τριετία στη Bundesliga με τη φανέλα της Χόφενχαϊμ, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει επίσης στις Φρέντρικσταντ, Ρόζενμποργκ και Χέρενφεν.
Στην Αθήνα έφτασε το μεσημέρι ο Ταρίκ Ελιουνούσι, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.
Ο 28χρονος Νορβηγός μεσοεπιθετικός, ο οποίος έχει γεννηθεί στο Μαρόκο, αγωνιζόταν την τελευταία τριετία στη Bundesliga με τη φανέλα της Χόφενχαϊμ, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει επίσης στις Φρέντρικσταντ, Ρόζενμποργκ και Χέρενφεν.
Ο διεθνής ποδοσφαιριστής αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πυροβολισμοί στο Ίλιον
- Έκλεισαν οι κάλπες στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών – Συνεχίζεται τη Δευτέρα η ψηφοφορία
- Τροχαίο δυστύχημα στην Εύβοια – Αυτοκίνητο έπεσε από γέφυρα, νεκρός ο οδηγός
- Πηγή Δεβετζή: «Ο Χριστός ήταν δίπλα μου» λέει η Ολυμπιονίκης για το τροχαίο ατύχημα που είχε
- Φούλαμ – Κρίσταλ Πάλας 1-2: Σπουδαία νίκη και τετράδα για τους «αετούς»
- Θεσσαλία: Μνήμες Daniel με χιλιάδες στρέμματα καλλιεργειών να καλύπτονται από νερό

